11.09.2013

Tietohaarukka 2013 -tilastojulkaisu on ilmestynyt

Tietohaarukka 2013 on monipuolinen tilastopaketti koko ruokaketjusta. Se kokoaa yhteen keskeiset ruuan tuotantoa ja kulutusta koskevat tilastot. Julkaisu koostuu neljästä osiosta: yleisistä tiedoista, maataloudesta, elintarvikkeista sekä päivittäistavarakaupasta ja ammattikeittiöstä.

Tänä vuonna julkaisua on laajennettu erityisesti uusilla tuoteturvallisuutta sekä työtä ja työhyvinvointia kuvaavilla tilastoilla.

Tietohaarukka 2013 -julkaisua on saatavilla suomeksi ja englanniksi. Julkaisu on maksuton ja sitä voi tilata osoitteesta info@etl.fi. Julkaisuun voi tutustua myös osoitteessa www.ruokatieto.fi/tietohaarukka.

Tietohaarukka 2013 -julkaisun on tuottanut Ruokatieto yhteistyössä Agronomiliiton, Elintarviketeollisuusliiton, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n, Svenska Lantbruksproducenternas centralförbund SLC:n ja ProAgria Keskusten Liiton kanssa.

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää

Lehdistötiedotteet

Tilaa ETL:n lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi tästä.