Työsuhdeasiat
Neuvomme jäsenyrityksiämme työlainsäädäntöön ja työehtosopimuksiin liittyvissä asioissa.
Neuvontaa ja ajankohtaista tietoa työsuhdeasioista
Elintarviketeollisuusliitossa työskentelee useita työsuhdeasioihin perehtyneitä asiantuntijoita, jotka neuvovat ja opastavat jäsenyrityksiä työsuhteisiin ja erilaisiin työelämään liittyvissä asioissa. Asiantuntijoiltamme saat ajantasaiset ja luotettavat tiedot työlainsäädännöstä ja sen muutoksista.
Lisäksi järjestämme jäsenille koulutuksia työlainsäädännöstä ja työehtosopimuksista. Jäsensivuillamme on myös asiakirjamalleja, palkkatilastoja, ohjeita, oppaita ja muuta aineistoa jäsenyritystemme toiminnan tueksi.
Kirjautuminen sisältöihin
Pääsy työsuhdeasioita koskevaan sisältöön on rajattu sellaisille henkilöille, jotka näitä tietoja ja materiaaleja työssään tarvitsevat. Tällaisia ovat esimerkiksi yrityksen johtamisesta tai HR-asioista vastaavat henkilöt. Käyttöoikeuksia työsuhdesisältöön ei anneta jäsenyritysten ulkopuolelle. Toivomme, että jäsenyrityksissä työskentelevät esihenkilöt pyytävät käyttöoikeudet niille alaisilleen, jotka työssään niitä tarvitsevat. Käyttöoikeutta voit pyytää lähettämällä sähköpostia: viestinta@etl.fi.
Työsuhdeneuvonta
ETL:n työsuhdeasioihin perehtyneet asiantuntijat tavoitat sähköpostitse ja puhelimitse.
Katso yhteystiedotOppaat ja ohjeet
Ohjeista ja oppaista saat apua ja neuvoja erilaisiin työelämässä vastaan tuleviin tilanteisiin.
Tästä oppaisiinAsiakirjamallit jäsenyrityksille
Asiantuntijamme voivat tarvittaessa tarkistaa mallien avulla laaditut asiakirjat.
Tästä asiakirjamalleihinTyömarkkinatiedotteet jäsenyrityksille
ETL:n työmarkkinatiedotteet kokoavat jäsenyrityksille tärkeät ja ajankohtaiset työelämäasiat. Voit liittyä työmarkkinatiedotteiden jakelulistalle ottamalla yhteyttä johdon assistentti Tarja Julmalaan: tarja.julmala@etl.fi
Mainitsethan viestissäsi missä jäsenyrityksessä työskentelet ja toimenkuvasi yrityksessä.
Näihin vaikutamme
Tavoitteenamme on, että työn tekeminen ja elintarvikkeiden valmistaminen ovat Suomessa kannattavia tulevaisuudessakin.
Lue lisää