Kirjaudu jäsensivuille

ETL tarjoaa erityisesti jäsenyrityksilleen räätälöidyn jäsensivuston, jonne pääsy vaatii kirjautumisen. Sivuilta löytyy vain jäsenyritysten käyttöön tarkoitettua tietoa ja ajankohtaisia aineistoja. 

Jäsensivuille kirjautumiseen tarvitset työsähköpostiosoitteen.

1. Klikkaa ”Kirjaudu jäsensivuille” tai suoraan siitä sivujen kohdasta, jossa on tunniste ”Jäsenille”.

2. Kirjoita avautuvaan ruutuun työsähköpostiosoitteesi. Järjestelmä lähettää kirjautumisavaimen sähköpostiisi. Kirjautumisavain on voimassa puoli tuntia.

3.  Avaa työsähköpostiisi tullut viesti ja klikkaa linkkiä. Olet kirjautunut.

Huom! Järjestelmän lähettämä varmistuslinkki voi ohjautua roskapostiin, etenkin ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Jos näin käy, siirrä roskapostiin päätynyt viesti saapuneet-kansioon, jotta pääset klikkaamaan linkkiä.

Jos työsähköpostiosoitteesi on gmail-, hotmail- tai muu yleinen sähköpostiosoite tai kohtaat muita ongelmia kirjautumisessa, otathan yhteyttä ETL:n viestintään: viestinta@etl.fi

 

Rajoitetut sisällöt

Työsuhdeasioiden alla olevien materiaalien, kuten työmarkkinatiedotteiden, asiakirjamallipohjien ja oppaiden, käyttö on rajattu sellaisille jäsenyrityksiä edustaville henkilöille, jotka niitä työssään tarvitsevat. Näihin sisältöihin ei siis pääse kirjautumaan  jäsenyrityksen sähköpostiosoitteella. Jos tarvitset näitä sisältöjä, mutta et pääse niihin, pyydäthän käyttöoikeutta sähköpostilla: viestinta@etl.fi.

Siirry jäsensivuille

Kirjautumisnäkymässä kysytään työsähköpostiosoitettasi!

Siirry kirjautumaan