06.10.2022

Haemme työmarkkina-asiantuntijaa

Elintarviketeollisuusliitto (ETL) on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Olemme Suomessa toimivien elintarvikeyritysten työmarkkina- ja elinkeinopoliittinen edunvalvoja. Haluamme olla ruoka-alan vahva ääni yhteiskunnassa. Tavoitteenamme on uudistuva, vetovoimainen ja menestyvä ruoka-ala, joka luo hyvinvointia kaikkialle Suomeen.

Haemme

TYÖMARKKINA-ASIANTUNTIJAA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Tehtävänkuvaan kuuluvat jäsenyritysten työsuhdeneuvonta ja kouluttaminen työoikeudellisissa asioissa, työehtosopimusneuvotteluihin osallistuminen, työelämään liittyvien asioiden kehittäminen sekä oikeudenkäyntien hoitaminen tarvittaessa.

Työssäsi pääset vaikuttamaan omalla panoksellasi liiton uudistumiseen ja viemään käytäntöön uutta strategiaa. Arvostamme aktiivista ja kehittävää työotetta sekä rohkeutta tuoda esiin ideoita.

Odotamme sinulta:

  • Olet vastavalmistunut juristi tai olet edennyt pitkälle juristin opinnoissasi
  • Työlainsäädännön osaamista sekä vahvaa kiinnostusta työlainsäädännön osaamisen vahvistamiseen
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää yhteistyökykyä
  • Neuvottelu- ja esiintymistaitoja
  • Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, paineensietokykyä sekä joustavuutta

Tarjoamme sinulle erinomaisen näköalapaikan elintarvikealaan sekä innostavan ja merkityksellisen työn, jossa olet vahvasti tukemassa jäsenyritystemme menestymistä. Ammattitaitoinen työyhteisömme tarjoaa vahvan tuen työssä onnistumiseen.

Haluatko tietää lisää?

Johtaja Anne Somer on tavoitettavissa mahdollisia kyselyjä varten torstaina 13.10. klo 9.00–10.00, perjantaina 14.10. klo 15.00–16.00 ja tiistaina 18.10. klo 13.00–15.00 numerossa 050 345 2134.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa jo tänään, kuitenkin viimeistään 25.10.2022 osoitteeseen tiina.virtanen@etl.fi

Lisätietoja

Johtaja
Anne Somer
naar.fbzre@rgy.sv
050 345 2134
@AnneMSomer

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää

Lehdistötiedotteet

Tilaa ETL:n lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi tästä.