Uutinen

Elintarvikealan tutkija – hae apurahaa 11.2. mennessä

Julkaistu:

Elintarvikealan kasvu ja innovaatiot tarvitsevat tuekseen tieteellistä tutkimusta. Esimerkiksi resurssitehokas pohjoinen ruuantuotanto, hyvinvointia edistävä ruoka, digiajan kuluttajan ruokapalvelut ja innovatiiviset tuotantoteknologiat ovat teemoja, joiden tutkimus tuottaa alalle uusia menestysmahdollisuuksia.

Elintarvikkeiden Tutkimussäätiö tukee omalta osaltaan alan menestystä jakamalla vuosittain apurahoja suomalaisen elintarviketeollisuuden kehittymistä palvelevaan tutkimukseen ja koulutukseen.

Säätiö myöntää apurahoja jatko-opintoihin ja täydennysopintoihin, henkilökohtaista matka-apurahaa tutkijoiden kansainvälistymisen verkostoitumisen tueksi, kongressien järjestämiseen sekä tutkimuslaitosten ja korkeakoulujen erillisiin tieteellisiin tutkimusprojekteihin.

Vuonna 2023 apurahoja myönnettiin 14 hakijalle yhteensä 60 000 euroa.
Katso apurahojen saajat ja heidän tutkimusaiheensa täältä

Vuoden 2024 apurahojen haku on käynnissä 11.2.saakka. Apurahojen kohdentamisessa huomioidaan Elintarviketeollisuuden tutkimusstrategian ja Suomen ruokatutkimuksen ja -innovoinnit strategian 2021–2035 tutkimuksen painopisteet ja tavoitteet.

Ohjeet apurahan hakemiseen täällä.

Lisätietoa

Marleena Tanhuanpää

Johtaja

Jaa artikkeli

Ajankohtaiset aiheet tarjottimella

Uutiskirjeemme kertoo elintarvikealan tärkeimmät kuulumiset