Uutinen

Vuoden suomalainen elintarvikeinnovaatio -palkinto nostaa esille uusia ideoita

Julkaistu:

Ruoka-alalle lanseerataan uusi huomionosoitus, kun huhtikuussa 2024 järjestettävillä Ruokamessuilla jaetaan ensi kertaa Vuoden suomalainen elintarvikeinnovaatio -palkinto. Sillä nostetaan esille uusia ideoita ja kannustetaan ruoka-alan toimijoita kehittämään kuluttajien arkea ja juhlia helpottavia ratkaisuja.

Arvoltaan 10 000 euron huomionosoituksen lahjoittaa Suomen Messusäätiö. Palkintoraati koostuu Ruokamessujen ohjausryhmästä, jonka puheenjohtajana toimii johtaja Marleena Tanhuanpää Elintarviketeollisuusliitosta.

Palkinnon voi saada tuotteesta, palvelusta tai liikeideasta, joka muuttaa tai parantaa kuluttajan arjen ja/tai juhlan ratkaisuja. Innovaation pitää olla Suomessa valmistettu ja lanseerattu 1.1.2023 tai sen jälkeen.

– Ruokaan liittyy paljon tunteita ja mielipiteitä. Elintarvikkeet ovat läsnä arjessamme koko ajan, ja niitä kehittämällä vaikutetaan moniin tärkeisiin yhteiskunnallisiin asioihin, kuten talouteen, terveyteen ja vastuullisuuteen, Marleena Tanhuanpää luettelee.

– On hienoa olla mukana kehittämässä ja jakamassa palkintoa, joka nostaa esille kiinnostavia elintarvikeinnovaatioita, hän sanoo.

Ehdota palkinnon saajaa 31.1.2024 mennessä

Palkintohaku on jo käynnissä! Palkinnon saajaa voi ehdottaa 31.1.2024 saakka täyttämällä lomakkeen Ruokamessujen verkkosivuilla 

Lue lisää Ruoka 2024 -messuilla julkistettavasta palkinnosta

 

Lisätietoja palkinnosta

Marleena Tanhuanpää

Johtaja

Jaa artikkeli

Ajankohtaiset aiheet tarjottimella

Uutiskirjeemme kertoo elintarvikealan tärkeimmät kuulumiset