Uutinen

Haemme valmiuspäällikköä

Julkaistu:

Elintarviketeollisuusliitto (ETL) on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Olemme Suomessa toimivien elintarvikeyritysten työmarkkina- ja elinkeinopoliittinen edunvalvoja. Haluamme olla ruoka-alan vahva ääni yhteiskunnassa. Tavoitteenamme on uudistuva, vetovoimainen ja menestyvä ruoka-ala, joka luo hyvinvointia kaikkialle Suomeen.

Huoltovarmuuskeskuksen (HVK) tehtävänä on Suomen huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta. Huoltovarmuuden varmistamisessa elinkeinoelämän ja julkishallinnon yhteistyö on ratkaisevassa asemassa. Huoltovarmuuskeskus tukee tätä yhteistyötä ohjaamalla huoltovarmuusorganisaatioiden sektorien ja poolien toimintaa.
Elintarviketeollisuusliiton yhteydessä toimii Huoltovarmuusorganisaation elintarvikehuoltosektoriin kuuluva elintarviketeollisuuspooli, jonka vastuulla on varautuminen erilaisiin häiriötilanteisiin ja poikkeusoloihin.

Haemme joukkoomme kannustavaan työyhteisöön

Valmiuspäällikköä

Valmiuspäällikkö vastaa laajan ja monipuolisen, huoltovarmuuteen liittyvän, yhteistyöverkoston yhteistyön koordinoinnista sekä toiminnan kehittämisestä. Koulutusten ja harjoitusten suunnittelu ja toteutus sekä neuvonta ja viestintä yrityksille ja sidosryhmille on osa työtäsi, jota ohjaavat Huoltovarmuuskeskus sekä Elintarviketeollisuusliitto. Työ sisältää myös projektien ohjausta, toimintavarmuuden tukemista yrityksissä sekä yhteistyötä viranomaisten ja muun huoltovarmuusorganisaation sektoreiden ja poolien kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyö- ja verkostoitumiskykyä sekä suunnittelu- ja organisointivalmiuksia. Etsimällämme henkilöllä on elintarviketeollisuudesta ja huoltovarmuusasioista hyvä tuntemus.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta vastaavaa työtehtävää tukevaa koulutusta. Tehtävässä tarvitset myös kohtuullista ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle innostavan, ajankohtaisen ja merkityksellisen työn elintarvikealalla. Tehtävässä pääset suomalaisen yhteiskunnan huoltovarmuuden turvaamisen ja kehittämisen ytimeen. Työpanoksellasi olet mukana nostamassa kotimaisen ruoka-alan arvostusta ja luomassa hyvinvointia kaikkialle Suomeen.

Haluatko tietää lisää?

Lisätietoa tehtävästä antavat ETL/ETP valmiuspäällikkö Jyri Valmu puh. 050 471 3650 sekä HVK vanhempi varautumisasiantuntija Juha Mantila puh. 050 543 1811. Yhteydenotot molempiin numeroihin; 31.10, 2.11. ja 8.11 kello 11.30 – 12.30. Hakemuksesi voit lähettää palkkatoivomuksen kanssa 12.11.2023 mennessä osoitteeseen tiina.virtanen@etl.fi

Jaa artikkeli

Ajankohtaiset aiheet tarjottimella

Uutiskirjeemme kertoo elintarvikealan tärkeimmät kuulumiset