Uutinen

Haemme mikrobiologisen elintarviketurvallisuuden erityisasiantuntijaa

Julkaistu:

Elintarviketeollisuusliitto (ETL) on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Olemme Suomessa toimivien elintarvikeyritysten työmarkkina- ja elinkeinopoliittinen edunvalvoja. Haluamme olla ruoka-alan vahva ääni yhteiskunnassa. Tavoitteenamme on uudistuva, vetovoimainen ja menestyvä ruoka-ala, joka luo hyvinvointia koko Suomeen.

Toimintamme piirissä olevat noin 600 yritystä kattavat kaikki elintarviketeollisuuden toimialat ja elintarviketeollisuuden tuotannon Suomessa lähes kokonaan.

Elintarviketeollisuus on Suomessa kolmanneksi suurin teollinen toimiala, joka työllistää 40 000 henkeä. Koko ruoka-ala (alkutuotanto, elintarviketeollisuus, päivittäistavarakauppa ja ruokapalvelut) työllistää yhteensä 340 000 henkeä.

Haemme nyt erityisasiantuntijaa

Pureudut ja vaikutat liiton laaja-alaisessa edunvalvonnassa erityisesti mikrobiologisen elintarviketurvallisuuden kysymyksiin.

Keskeisenä osana työnkuvaasi kuuluu myös vastata ETL:n liha- ja siipikarjateollisuusyhdistyksen, meijeriyhdistyksen, rehuteollisuusyhdistyksen ja valmisruokateollisuusyhdistyksen toiminnasta. Tuot näiden sektoreiden näkemykset osaksi liiton yhteistä edunvalvontaa. Olet myös aktiivisessa vuorovaikutuksessa eurooppalaisten toimialajärjestöjen kanssa vahvistaen ETL:n vaikuttavuutta.

Teet läheistä yhteistyötä jäsenyritystemme kanssa. Esittelet vastuullasi olevat asiat liiton toimikunnissa ja edustat elintarviketeollisuutta virallisissa työryhmissä ja sidosryhmäyhteistyössä.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi ETM, MMM tai eläinlääkäri. Tunnet elintarviketeollisuuden toimintaa ja sinulla on kokemusta lainsäädäntövaikuttamisesta. Olet tottunut toimimaan verkostoissa ja viestimään selkeästi, myös englanniksi. Pystyt viemään asioita määrätietoisesti eteenpäin edistääksesi suomalaisen elintarviketeollisuuden ja koko ruoka-alan menestystä.

Tarjoamme merkityksellisen työn innostavassa työyhteisössä yhteiskunnallisen vaikuttamisen ytimessä. Pääset ruoka-alan erinomaiselle näköalapaikalle.

Haluatko tietää lisää?

Soita 11.–12.4. tai 16.–17.4. klo 13–14 johtaja Marleena Tanhuanpäälle, puh. 040 528 2207, tai kysy sähköpostilla marleena.tanhuanpaa@etl.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa 23.4. mennessä osoitteeseen tiina.virtanen@etl.fi

Lue lisää ETL:stä 

Lisätietoja

Marleena Tanhuanpää

Johtaja

Jaa artikkeli

Ajankohtaiset aiheet tarjottimella

Uutiskirjeemme kertoo elintarvikealan tärkeimmät kuulumiset