Uutinen

Elintarvikepäivä tulee taas toukokuussa, ilmoittaudu!

Julkaistu:

Ruoka-alan asiantuntijoiden vuoden kohokohta, Elintarvikepäivä, järjestetään tänä vuonna 14. toukokuuta Helsingin Messukeskuksessa. Päivän teeman mukaisesti Ruoka-ala kattaa tulevaisuuden. Se on paljon luvattu, mutta ruoka-alalle täysin mahdollista.

Toukokuun Elintarvikepäivässä on kyse järjestyksessään jo 53. kerrasta, kun Elintarviketeollisuusliitto ja Elintarvikkeiden Tutkimussäätiö tarjoavat kompaktissa yhden päivän tapahtumassa taatun rautaisannoksen ajankohtaista tietoa elintarvikealalta.

Paitsi että Elintarvikepäivästä saa tuoreita innostavia ajatuksia arkityön tueksi, siellä pääsee myös verkostoitumaan ja kohtaamaan kollegoja sekä tietenkin nauttimaan herkullista ruokaa.

Tänä vuonna tapahtumaohjelman avausosiossa maa- ja metsätalousministeriön uusi kansliapäällikkö Pekka Pesonen ja SOK:n pääjohtaja Hannu Krook kertovat näkemyksiään ruoka-alan menestykselle.

Ennen lounastaukoa vuorossa on myös EU-aiheinen paneeli, jossa viiden puolueen eurovaaliehdokkaat ottavat kantaa tulevaan EU-politiikkaan ruoka-alan näkökulmasta. Debatoimassa ovat Henna Virkkunen (Kok), Eero Heinäluoma (SDP), Vilhelm Junnila (PS), Elsi Katainen (Kesk.) ja Ville Niinistö (Vihr.).

Iltapäivän rinnakkaisohjelmissa teemoina ovat esimerkiksi kuluttajien ostopäätökset, elintarvikevienti, vähähiilisyys ruoka-alalla, energia-asiat sekä ravitsemussuositukset.

– On hyödyllistä nousta välillä ruutujen ääreltä kohtaamaan ruoka-alan asiantuntijoita kasvokkain, päivittää tietoa ja saada uusia oivalluksia työelämään. Monet ovatkin jo kyselleet, milloin ilmoittautuminen vuosittaisiin ”ruoka-alan kokoontumisajoihin” avautuu. Nyt se on tapahtunut, Elintarvikepäivän primus motor, johtaja Marleena Tanhuanpää Elintarviketeollisuusliitosta iloitsee.

Ohjelmatarjontaa täydentää alan sidosryhmien ja palveluntarjoajien runsas näyttely, johon voi tutustua heti aamusta ennen ohjelman alkua sekä taukojen aikana.

Ilmoittautuminen nyt käynnissä

Ilmoittautua kannattaa heti, sillä osallistumismaksuun on tarjolla early bird -etu. Maksu kattaa päivän koko ohjelman, jälkikäteen toimitettavan luentoaineiston, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan ja päätösbuffetin.

Tietoa Elintarvikepäivän ohjelmasta ja puhujista päivitetään tapahtuman nettisivuille koko kevättalven ajan. Seuraamalla myös Elintarvikepäivän uutiskirjettä pysyy ajan hermolla tapahtuman kuulumisista.

Lisätietoja

Marleena Tanhuanpää

Johtaja

Jaa artikkeli

Ajankohtaiset aiheet tarjottimella

Uutiskirjeemme kertoo elintarvikealan tärkeimmät kuulumiset