Selvitykset ja raportit
Selvitys elintarvikealan koulutuksesta
ETL:n teettämä selvitys elintarvikealan koulutuksen palvelukyvystä kokoaa tietoa siitä, miten alan koulutus vastaa elintarvikeyritysten tarpeisiin ja millaista osaamista alalla tulevaisuudessa tarvitaan.
Raporttiin tästä
Elintarviketeollisuuden biodiversiteettiselvitys
Elintarviketeollisuuden tuore biodiversiteettiselvitys kokoaa alan keskeisimmät luontovaikutukset ja keinot vaikutusten vähentämiseksi. Selvityksessä on myös konkreettisia ohjeita yrityksille oman luontotyön aloittamiseksi.
Tutustu selvitykseen
Elintarviketeollisuuden tiekartta vähähiilisyyteen
Ilmastonmuutoksen torjuminen ja sen vaikutusten hillitseminen on keskeinen osa elintarviketeollisuuden vastuullisuustyötä. Elintarvikealan tiekarttatyössä selvitettiin keinoja, joilla elintarviketeollisuuden yritykset voivat toimia entistä vähähiilisemmin ja ilmastoystävällisemmin.
Tutustu tiekarttaan
Elintarviketeollisuuden tutkimusstrategia 2018-2025
Elintarviketeollisuuden tutkimusstrategia linjaa, kuinka tutkimuksella ja tutkimusyhteistyöllä tuetaan elintarviketeollisuuden kasvumahdollisuuksia ja kannattavuutta globaalissa toimintaympäristössä ja luodaan edellytyksiä entistä kestävämmälle ruuan tuotannolle Suomessa.
Lue lisää