18.05.2022

Haemme työmarkkinalakimiestä

Elintarviketeollisuusliitto (ETL) on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Olemme Suomessa toimivien elintarvikeyritysten työmarkkina- ja elinkeinopoliittinen edunvalvoja. Haluamme olla ruoka-alan vahva ääni yhteiskunnassa. Tavoitteenamme on uudistuva, vetovoimainen ja menestyvä ruoka-ala, joka luo hyvinvointia kaikkialle Suomeen.

Haemme

TYÖMARKKINALAKIMIESTÄ
vakituiseen työsuhteeseen


Tehtävänkuvaan kuuluvat jäsenyritysten työsuhdeneuvonta ja kouluttaminen työoikeudellisissa asioissa, työehtosopimusneuvotteluihin osallistuminen, työelämään liittyvien asioiden kehittäminen sekä oikeudenkäyntien hoitaminen tarvittaessa.

Työssäsi pääset vaikuttamaan omalla panoksellasi liiton uudistumiseen ja viemään käytäntöön uutta strategiaa. Arvostamme aktiivista ja kehittävää työotetta sekä rohkeutta tuoda esiin ideoita.

Odotamme sinulta:

  • Ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa (OTK / OTM)
  • Työlainsäädännön osaamista sekä kiinnostusta työelämän kehittämiseen
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää yhteistyökykyä
  • Neuvottelu- ja esiintymistaitoja
  • Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, paineensietokykyä sekä joustavuutta

Tarjoamme sinulle erinomaisen näköalapaikan elintarvikealaan sekä innostavan ja merkityksellisen työn, jossa olet vahvasti tukemassa jäsenyritystemme menestymistä. Ammattitaitoinen työyhteisömme tarjoaa vahvan tuen työssä onnistumiseen.

Haluatko tietää lisää?

Johtaja Anne Somer on tavoitettavissa mahdollisia kyselyjä varten perjantaina 20.5. klo 11.30–13.00, maanantaina 23.5. klo 9.00–11.00 ja tiistaina 24.5. klo 15.00–1700 puhelinnumerossa 050 345 2134.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa jo tänään, kuitenkin viimeistään 29.5.2022 osoitteeseen tiina.virtanen@etl.fi Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää

Uutiskattaus

ETL:n sidosryhmäjulkaisu Uutiskattaus kokoaa elintarviketeollisuuden kuulumiset muutaman kerran vuodessa.