31.01.2017

Haemme viestinnän ja tietopalvelun asiantuntijaa

Elintarviketeollisuusliitto vahvistaa yritysten liiketoiminnan edellytyksiä toimimalla alan edustajana työmarkkina- ja elinkeinopolitiikassa. Liiton piirissä olevat noin 600 yritystä kattavat lähes kokonaan elintarviketeollisuuden tuotannon Suomessa. Elintarviketeollisuus on Suomen neljänneksi suurin teollisuudenala ja merkittävä työllistäjä.

Haemme vahvistusta joukkoomme.

VIESTINNÄN JA TIETOPALVELUN ASIANTUNTIJA

Viestinnän ja tietopalvelun asiantuntijana teet kanssamme vaikuttavaa viestintää ja virität tietopalvelumme toimivaksi.

Tuet edunvalvonnasta vastaavan henkilöstömme työtä suunnittelemalla ja toteuttamalla viestintää yhteistyössä heidän kanssaan. Haet eri lähteistä tietoa ja analysoit sitä. Ylläpidät tilastoja ulkopuolisten tilastontuottajien kanssa ja muokkaat tiedosta kiinnostuksen herättävää aineistoa edunvalvontaan ja sidosryhmille. Käsissäsi syntyvät myös alan talouskatsaukset ja uutiskirjeet.

Haemme henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä muutama vuosi kokemusta vastaavista tehtävistä. Hän on taitava kirjoittaja ja tottunut viestimään monikanavaisesti verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Hän viihtyy vuorovaikutuksessa ja tarttuu napakasti toimeen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää englanninkielen taitoa. Elintarvikealan ja yhteiskunnan päätöksenteon tuntemus on eduksi.

Tarjoamme innostavan työn hyvässä ilmapiirissä yhteiskunnallisen vaikuttamisen ytimessä sekä erinomaisen näköalapaikan elintarvikealaan.

Haluatko tietää lisää?

Soita mieluiten 7.2. kello 9–11 tai 9.2. kello 14–16, viestintäjohtaja Sirpa Rinne, p. 0400 685 975. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa 12.2. mennessä osoitteeseen tiina.virtanen@etl.fi.

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää

Lehdistötiedotteet

Tilaa ETL:n lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi tästä.