23.12.2015

Vuoden Suomalainen Elintarvike 2016 -kilpailu on käynnistynyt

Pienet ja suuret elintarviketehtaat tuovat markkinoille vuosittain uusia ruokia ja juomia, jotka tuovat elämään iloa ja nautintoa, houkuttelevat kokeilemaan ja helpottavat arkea.

Vuoden Suomalainen Elintarvike -kilpailulla kerrotaan kuluttajille maistuvista uutuustuotteista ja kannustetaan yrityksiä luomaan menestyskonsepteja jatkossakin. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa kehitetyt ja valmistetut vähittäiskauppatuotteet, jotka ovat tulleet myyntiin edellisen vuoden aikana.

Ilmoita herkullinen oivallus kilpailuun tammikuun loppuun mennessä

Yritykset voivat ilmoittaa tuotteitaan Vuoden Suomalainen Elintarvike 2016 -kilpailuun 17.12.2015 - 31.1.2016 välisen ajan. Finaaliin valitut viisi tuotetta julkistetaan huhtikuussa 2016, jonka jälkeen kuluttajat saavat äänestää omaa suosikkiaan. Herkullinen voittaja ratkeaa kuluttajaäänestyksen tuloksen perusteella. Tulos julkistetaan Elintarvikepäivässä 17.5.2016.

Tarkempia tietoja kilpailusta, säännöt ja ilmoittautumislomakkeen löydät osoitteesta www.etl.fi/vuodensuomalainenelintarvike.

Kilpailun vaiheita voi seurataTwitterissä hashtagilla #vuodenelintarvike

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää

Lehdistötiedotteet

Tilaa ETL:n lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi tästä.