06.11.2015

ETL:n verkkosivut uudistuivat

ETL:n uudet verkkosivut on julkaistu. Uudet sivut tarjoavat aikaisempaa kattavammin tietoa ETL:n toiminnasta ja jäsenpalveluista. Sivuilta löytyy myös yleistä tietoa Suomen elintarviketeollisuudesta.

”Verkkosivu-uudistuksen tavoitteena on viestiä ETL:n toiminnasta kattavammin sidosryhmille ja esitellä kotimaista elintarviketeollisuutta”, kertoo ETL:n viestintäjohtaja Sirpa Rinne.

Sivuille on koottu aikaisempaa runsaammin tietoa siitä, missä kaikessa ETL on mukana ja miten ETL vaikuttaa elintarviketeollisuuden toimintaympäristöön. Mitä teemme -osiossa kerrotaan ETL:n toiminnasta elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinoilla. Uutta on myös entistä kattavampi Jäsenet-osio.

Uudistuneilta sivuilta löytyy lisäksi ETL:n uusi ulkomaankaupan tilastopalvelu, josta voi tarpeen tullen hakea helposti ajantasaista tietoa elintarvikkeiden viennistä ja tuonnista. Tietoa on saatavilla tuoteryhmittäin, kauppa-alueittain ja maittain.

Tutustu sivuihin osoitteessa www.etl.fi

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää

Lehdistötiedotteet

Tilaa ETL:n lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi tästä.