12.05.2011

ETL:n yt-neuvottelut päättyneet

ETL:ssa tuotannollisilla ja taloudellisilla sekä toiminnan uudelleenjärjestelyistä johtuvilla syillä käydyt yt-neuvottelut on saatu päätökseen. Henkilöstön määrää pienennetään kuudella nykyisestä kolmestakymmenestä. Henkilöstön vähennyksellä ja toimintojen uudelleenjärjestelyillä saavutetaan noin kymmenen prosentin säästö. Päätökset sisältävät sisäisiä nimityksiä, eläkejärjestelyjä, irtisanomisia sekä organisaation uuden toimintamallin.

Muutoksien seurauksena ETL on tarkistanut strategiansa. ETL on kasvun mahdollistaja ja vahva vaikuttaja, jonka tehtävä on luoda jäsenyritysten Suomessa oleville toimipaikoille kilpailukykyiset toimintaedellytykset. Tehtävän toteuttamiseksi ETL keskittyy jatkossa kolmeen strategiseen päälinjaan. Ne ovat työrauhan turvaaminen kilpailukykyisillä työehtosopimuksilla ja kehittyvällä neuvottelukulttuurilla, elintarviketeollisuuden toiminnan perusedellytykset mahdollistavan lainsäädännön aikaansaaminen sekä alan kilpailukyvyn ja vaikuttavuuden vahvistaminen.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Heikki Juutinen, p. 040 502 6270

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää

Lehdistötiedotteet

Tilaa ETL:n lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi tästä.