21.03.2022

Haemme vilja-alan ja biodiversiteetin asiantuntijaa

Elintarviketeollisuusliitto on Suomessa toimivien elintarvikeyritysten työmarkkina- ja elinkeinopoliittinen edunvalvoja. Liiton tehtävänä on vaikuttaa toimintaympäristöön siten, että yrityksillä on mahdollisuudet menestyä Suomessa ja laajentua myös kansainvälisillä markkinoilla. Liiton piirissä toimivat yritykset kattavat laajasti lähes koko elintarviketeollisuuden tuotannon Suomessa. Elintarviketeollisuus on moderni, innovatiivinen ala sekä merkittävä työllistäjä joka puolella Suomea.

Elintarviketeollisuusliitto hakee elinkeinopoliittiseen edunvalvontaan

Vilja-alan ja biodiversiteetin asiantuntijaa

Laaja-alaisessa elinkeinopoliittisessa edunvalvonnassa tehtäväsi on vastata erityisesti vilja-alan edunvalvonnasta ja biodiversiteetin kysymyksistä. Myös maatalouspolitiikka ja elintarvikeketjun kokonaisvaltainen ymmärtäminen kuuluvat asiantuntemuksesi piiriin.

Työssäsi olet läheisessä vuorovaikutuksessa jäsenyrityksiin ja vastaat liiton vilja-alan toimialayhdistysten koordinoinnista ja kontakteista EU-järjestöihin. Osallistut aktiivisesti poliittiseen vaikuttamiseen sekä yhteistyöhön sidosryhmien kanssa kotimaassa ja EU-tasolla.

Haemme henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva, esimerkiksi agronomin tutkinto, sekä kokemusta lainsäädäntövaikuttamisesta. Tunnet elintarviketeollisuuden toimintaa ja viet asioita määrätietoisesti eteenpäin edistääksesi suomalaisen elintarviketeollisuuden menestystä. Olet tottunut toimimaan verkostoissa ja viestimään asioita selkeästi. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme innostavan työn kannustavassa työyhteisössä yhteiskunnallisen vaikuttamisen ytimessä sekä erinomaisen näköalapaikan elintarvikealaan.

Haluatko tietää lisää?

Soita johtaja Heli Tammivuorelle,  puh. 040 557 5667, 24.3.klo 15–16, 28.3. klo 15–16, 31.3. 9–10 tai kysy sähköpostilla heli.tammivuori@etl.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa 4.4. mennessä osoitteeseen tiina.virtanen@etl.fi

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää

Uutiskattaus

ETL:n sidosryhmäjulkaisu Uutiskattaus kokoaa elintarviketeollisuuden kuulumiset muutaman kerran vuodessa.