06.05.2022

Haemme viestinnän asiantuntijaa

Elintarviketeollisuusliitto (ETL) on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Olemme Suomessa toimivien elintarvikeyritysten työmarkkina- ja elinkeinopoliittinen edunvalvoja. Haluamme olla ruoka-alan vahva ääni yhteiskunnassa. Tavoitteenamme on uudistuva, vetovoimainen ja menestyvä ruoka-ala, joka luo hyvinvointia kaikkialle Suomeen.

Haemme

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen

Viestinnän asiantuntijana teet kanssamme vaikuttavaa ja monipuolista viestintää. Vahvistat työlläsi ruoka-alan ääntä suunnittelemalla ja toteuttamalla viestintää yhteistyössä edunvalvonnasta vastaavien asiantuntijoittemme kanssa.

Haemme henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva koulutus sekä muutama vuosi kokemusta organisaatioviestinnän monipuolisista tehtävistä.

Etsimämme viestinnän asiantuntija on taitava sisällöntuottaja, joka on tottunut viestimään monikanavaisesti verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Hän hallitsee laajasti verkkoviestinnän työvälineet ja omaksuu nopeasti uusia teknisiä järjestelmiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää taitoa kiteyttää vaikeitakin aiheita ymmärrettävään muotoon.

Viestinnän asiantuntijana ylläpidät ja kehität osaltasi ETL:n sidosryhmäsuhteita. Monipuolinen työnkuva edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä muovata viestejä eri kohderyhmiä puhutteleviksi.

Elintarvikealan ja yhteiskunnan päätöksenteon tuntemus on tehtävässä eduksi. Toivomme, että ymmärrät median toimintalogiikkaa ja osallistut luontevasti mediaviestinnän tehtäviin.

Odotamme oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Etsimällämme asiantuntijalla on valmiudet toimia määrätietoisesti ja tuloksellisesti myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme hyvää paineensietokykyä ja taitoa orientoitua uusiin tehtäviin ripeästi.

Koko ruoka-ala ja sen kantavaa ääntä edustava ETL vastaavat muuttuvaan maailmaan uudistumalla ja kehittymällä. Työssäsi pääset vaikuttamaan omalla panoksellasi liiton uudistumiseen ja viemään käytäntöön uutta strategiaa. Arvostamme aktiivista ja kehittävää työotetta sekä rohkeutta tuoda esiin ideoita.

Tarjoamme sinulle innostavan ja merkityksellisen työn yhteiskunnallisen vaikuttamisen ytimessä sekä erinomaisen näköalapaikan elintarvikealaan. Työpanoksellasi olet mukana nostamassa kotimaisen ruoka-alan arvostusta ja luomassa hyvinvointia kaikkialle Suomeen.

Haluatko tietää lisää?

Toimitusjohtaja Mikko Käkelä on tavoitettavissa mahdollisia kyselyjä varten tiistaina 10.5. klo 17.30–19.00, keskiviikkona 11.5. klo 17.30–19.00 ja torstaina 12.5. klo 8.00–9.30 puhelinnumerossa 040 560 7569.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa jo tänään, kuitenkin viimeistään 22.5.2022 osoitteeseen tiina.virtanen@etl.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää

Uutiskattaus

ETL:n sidosryhmäjulkaisu Uutiskattaus kokoaa elintarviketeollisuuden kuulumiset muutaman kerran vuodessa.