Elintarvikepäivä järjestetään seuraavan kerran 12.5.2020.

Elintarvikepäivä – ohittamaton ruokavaikuttajien tapahtuma

Alan ykköstapahtuma tarjoaa jälleen laajan kattauksen tuoreita näkökulmia muuan muassa kilpailukyvystä, ruokaympäristöstä, ravitsemuksesta, materiaalitehokkuudesta, lohkoketjuista ja lainsäädännön muutoksista.

Viisi syytä osallistua Elintarvikepäivään 

  • Alan viimeisin tieto. Päivitä tietosi alan pykälistä tai tuotekehityksen uusista tuulista – kaikki tehokkaasti yhden päivän aikana.
  • Hyöty omalle organisaatiolle. Jaa anti jälkikäteen myös työkavereillesi esitysmateriaalien avulla.
  • Benchmarking. Esimerkilliset caset hyödyttävät koko alaa. Tule kuulemaan inspiroivimmat ideat!
  • Uudet ja tutut kasvot. Elintarvikepäivä tuo alan vaikuttajat yhteen. Kertaa kuulumiset tuttujen kanssa tai laajenna verkostoasi uusiin tuttavuuksiin.
  • Näytteilleasettajat. Tutustu näyttelyssä yli 30 palveluntarjoajaan ja bongaa uusia potentiaalisia yhteistyökumppaneita.

Tule Finlandia-talolle ammentamaan uusia ajatuksia työhösi!

Elintarvikepäivä 2020 järjestetään toistamiseen Finlandia-talolla Helsingissä. Maailman parhaan tapahtumatalon tittelin voittanut tapahtumakeskus tarjoaa upeat puitteet päivälle, joka tuo esille alan ajankohtaisimmat aiheet ja kiinnostavimmat puhujat sekä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua ja tutustua lukuisiin näytteilleasettajiin. Päivä huipentuu rentoon yhdessäoloon herkullisten tarjoilujen äärellä.

Elintarvikepäivä on sijoitus tulevaisuuteen

Vuodesta toiseen suosittu Elintarvikepäivä kokoaa sadat alan ammattilaiset ajankohtaisen tiedon pariin. Osallistumisella on tärkeä merkitys myös siksi, että päivän tuotolla tuetaan elintarvikealan osaamista vahvistavaa tutkimusta. Lue lisää

Tapahtuman järjestää Elintarviketeollisuusliitto yhdessä Elintarvikkeiden Tutkimussäätiön kanssa.

Haluatko lisätietoa?

Tilaa Elintarvikepäivän uutiskirje, ja saat tapahtumasta tietoa suoraan sähköpostiisi. Voit myös seurata Elintarvikepäivää Twitterissä tunnisteella #elintarvikepäivä. Yhteystietomme löydät täältä.

Elintarvikepäivään on
helppo tulla

Elintarvikepäivä 2019 järjestetään tiistaina 7.5. Finlandia-talolla Helsingin ydinkeskustan kupeessa. Kulku Elintarvikepäivään tapahtuu sisäänkäyntien M4 ja K4 kautta.

Paikalle on helppo saapua niin julkisella liikenteellä kuin autollakin. Finlandia-talon vieressä on maksullinen pysäköintihalli, Q-Park Finlandia, josta on maanalainen kulkuyhteys Finlandia-taloon.

>> Katso saapumisohjeet Finlandia-talon verkkosivuilla.