Elintarviketeollisuusliitto tuo uudessa Ruokaa muutokseen -julkaisussa esiin konkreettisia tekoja, joilla suomalainen ruoka- ja juomateollisuus rakentaa kestävää tulevaisuutta.
Suomalaiset elintarvikealanyritykset ovat jo vuosikymmeniä kehittäneet ratkaisuja globaaleihin kestävyyshaasteisiin. Vastuulliset teot ovat yrityksissä arkea, mutta kuluttajalle se ei aina näy selkeästi.
– Keväällä teettämämme alan vastuullisuusmielikuvaa mittaava tutkimus osoitti, että yli puolet suomalaisista kaipaa lisää tietoa ruokien ja juomien vastuullisuudesta. Tämän julkaisun avulla haluamme tuoda esiin konkreettisia tekoja ja ihmisiä niiden takaa, sanoo Elintarviketeollisuusliiton vastuullisuusjohtaja Satumaija Levón.
Ruokaa muutokseen -julkaisu kokoaa yhteen käytännön työn, jolla kotimainen ruokia ja juomia valmistava teollisuus tukee ympäristön ja yhteiskunnan hyvinvointia. Vastuullisuutta käsitellään laajasti ilmastonmuutoksen torjunnasta ja luonnon monimuotoisuuden turvaamisesta innovaatioihin, huoltovarmuuteen ja henkilöstön hyvinvointiin.
– Toivon, että lukijalle välittyy, miten suomalainen ruoka-ala ei vain seuraa kehitystä, vaan vie sitä eteenpäin, Levón jatkaa.
Lataa ja lue Ruokaa muutokseen -julkaisu tästä.
Lue seuraavaksi nämä
Siirry uutishuoneeseenAjankohtaiset aiheet tarjottimella
Uutiskirjeemme kertoo elintarvikealan tärkeimmät kuulumiset