Tiedote

Elintarvikepäivä 2021 loikkaa nettiin

Julkaistu:

Vuoden kohokohta elintarvikealalla, odotettu koulutus- ja ajankohtaistapahtuma Elintarvikepäivä ottaa tänä keväänä digiloikan. Toukokuussa jo 50. kerran järjestettävä Elintarvikepäivä tekee historiaa, kun ohjelmaa pääsee seuraamaan nyt ensimmäistä kertaa verkkotapahtumana.

Uusi toteutusmuoto korostaa entisestään Elintarvikepäivän tunnettua henkeä eli keskittymistä laadukkaisiin ja monipuolisiin ohjelmasisältöihin. Siinä missä puheenvuorotarjonta on näyttäytynyt livetapahtuman osallistujalle runsaudenpulana, netissä pystyy sukkuloimaan vaivattomasti eri ohjelmaosioiden välillä ja kuuntelemaan itselle kiinnostavia puheenvuoroja.

Osallistujat saavat lisäksi mahdollisuuden katsoa jälkikäteen tallenteena kaikkien asiantuntijoiden puheenvuorot.

Uusia näköaloja tulevaan

Elintarvikepäivä katsoo vahvasti eteenpäin ja hakee teemansa mukaisesti uusia näköaloja tulevaan. Ohjelmassa kuullaan vaikuttajien ja huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja Euroopan areenoilta, tutkimuslaitoksista ja yrityksistä. Päivän aikana pureudutaan muun muassa elintarviketurvallisuuteen, vastuullisuuteen, tutkimukseen ja kehittämiseen, markkinointiin, kuluttajiin ja brändeihin.

Elävän elämän esimerkkien kautta havainnollistetaan, miten tutkimus ja vastuullisuus realisoituvat elintarviketeollisuuden yritysten arjessa herkullisiksi tuotteiksi.

– Elintarvikepäivän tavoitteena on aina ollut asiantuntemuksen jakaminen koko alan menestymiseksi. Monipuolinen ohjelmatarjonta vetää puoleensa vuosikymmen toisensa jälkeen, johtaja Marleena Tanhuanpää Elintarviketeollisuusliitosta sanoo.

Elintarviketeollisuusliitto järjestää Elintarvikepäivän yhdessä Elintarvikkeiden Tutkimussäätiön kanssa. Osallistuminen tapahtumaan on sijoitus tulevaisuuteen, sillä Elintarvikepäivän tuotto jaetaan apurahoina elintarvikealan tieteelliseen tutkimukseen. Säätiöllä on takanaan kunniakas 60-vuotinen taival, jonka aikana se on tukenut lähes tuhatta väitöskirjan tekijää, tutkimusprojektia sekä kansainvälisiin opintoihin tai kongresseihin osallistujaa.

Elintarvikepäivän ajankohta on tiistai 18.5. klo 9.30 alkaen. Koko ohjelma on nähtävissä Elintarviketeollisuusliiton nettisivuilta. Sieltä löytyy myös linkki ilmoittautumiseen. Edulliset early bird -osallistumismaksut ovat voimassa 9.4. saakka, sen jälkeen mukaan pääsee normaalihinnalla.

Kutsu medialle

Median edustajat ovat tervetulleita Elintarvikepäivään! Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan kutsuvieraina. Linkki ilmoittautumiseen: https://www.lyyti.fi/reg/Elintarvikepaiva_2021_3084

Lue lisää:

Jaa artikkeli

Ajankohtaiset aiheet tarjottimella

Uutiskirjeemme kertoo elintarvikealan tärkeimmät kuulumiset