ETL ja jäsenyritykset Apetit, Arla ja Snellman tekevät elintarvikealan etäTET-päivässä tutuksi alaa, joka tarjoaa makuja, monenlaisia mahdollisuuksia ja merkityksellistä työtä.
Elintarvikealan EtäTET-päivässä Apetitin, Arlan ja Snellmanin työntekijät kertovat muun muassa alalla tarvittavista opinnoista, työstä ruokien ja juomien valmistuksessa sekä alan tulevaisuuden osaamistarpeista. Puuduttavaa luennointia ei ole ohjelmassa – vaan toimintaa, tehtäviä, visailuja ja lavalla saattaa vierailla myös yllättäviä hahmoja!
Valtakunnallisen EtäTET-viikon järjestää Nuorten yrittäjyys ja talous NYT 3.–7.11.2025. Elintarvikeala loistaa estradilla torstaina 6. marraskuuta klo 9–11.30.
Lisäksi ala on esillä ensimmäistä kertaa järjestettävässä ruotsinkielisessä etäTET-päivässä DistansPRAOssa perjantaina 7.11.2025.
Viime vuonna elintarvikealan etäTET-päivään osallistui yli tuhat nuorta eri puolilta Suomea ja tapahtumarikas päivä sai yllätyspositiivisen vastaanoton osallistujilta.
Aikataulu – elintarvikealan etäTET 6.11.2025
| 9:00-9:15 | NYT aamun avaus |
| 9:15-9:30 | Toimiala esille/ Elintarviketeollisuusliitto |
| 9:30-9:45 | Työ tutuksi/ Arla |
| 9:45-10:15 | Tauko / tehtäviä |
| 10:15-10:30 | Vastuullinen työelämä / Arla |
| 10:30-10:45 | Työelämän totuudet / Snellman |
| 10:45-11:00 | Hyvinvoiva työ / Snellman |
| 11: oo-11:15 | Muuttuva työelämä / Apetit |
| 11:15-11:30 | Vastuullinen työelämä / Apetit |
Lisätietoa maailman suurimmasta etäTET-tapahtumasta NYTin sivuilla
Ajankohtaiset aiheet tarjottimella
Uutiskirjeemme kertoo elintarvikealan tärkeimmät kuulumiset