Uutinen

Elintarvikeala etäTETissä: esillä työmahdollisuuksia moneen makuun

Viime syksynä elintarvikealan etäTETissä vauhdissa olivat mm. Valion ”propellipäät”.

Julkaistu:

Viime syksynä elintarvikealan etäTETissä vauhdissa olivat mm. Valion ”propellipäät”.

ETL ja jäsenyritykset Apetit, Arla ja Snellman tekevät elintarvikealan etäTET-päivässä tutuksi alaa, joka tarjoaa makuja, monenlaisia mahdollisuuksia ja merkityksellistä työtä.

Elintarvikealan EtäTET-päivässä Apetitin, Arlan ja Snellmanin työntekijät kertovat muun muassa alalla tarvittavista opinnoista, työstä ruokien ja juomien valmistuksessa sekä alan tulevaisuuden osaamistarpeista. Puuduttavaa luennointia ei ole ohjelmassa – vaan toimintaa, tehtäviä, visailuja ja lavalla saattaa vierailla myös yllättäviä hahmoja!

Valtakunnallisen EtäTET-viikon järjestää Nuorten yrittäjyys ja talous NYT 3.–7.11.2025. Elintarvikeala loistaa estradilla torstaina 6. marraskuuta klo 9–11.30.

Lisäksi ala on  esillä ensimmäistä kertaa järjestettävässä ruotsinkielisessä etäTET-päivässä DistansPRAOssa perjantaina 7.11.2025.

Viime vuonna elintarvikealan etäTET-päivään osallistui yli tuhat nuorta eri puolilta Suomea ja tapahtumarikas päivä sai yllätyspositiivisen vastaanoton osallistujilta.

Aikataulu – elintarvikealan etäTET 6.11.2025

9:00-9:15 NYT aamun avaus
9:15-9:30 Toimiala esille/ Elintarviketeollisuusliitto
9:30-9:45 Työ tutuksi/ Arla
9:45-10:15 Tauko / tehtäviä
10:15-10:30 Vastuullinen työelämä / Arla
10:30-10:45 Työelämän totuudet / Snellman
10:45-11:00 Hyvinvoiva työ / Snellman
11: oo-11:15 Muuttuva työelämä / Apetit
11:15-11:30  Vastuullinen työelämä / Apetit

Lisätietoa maailman suurimmasta etäTET-tapahtumasta NYTin sivuilla 

Jaa artikkeli

Ajankohtaiset aiheet tarjottimella

Uutiskirjeemme kertoo elintarvikealan tärkeimmät kuulumiset