Sidosryhmätilaisuudet
Puhetta tulevaisuudesta: Ruokainnovaatiot lautasella 2040-luvulla
- Alkaa:
- Päättyy:
- Sijainti:
- Pori (Porin torilava (Pohjoiskauappatori))
Visiomme vuodelle 2039: Tulevaisuuden ruuassa korostuu merkityksellisyys mausta tinkimättä, ruokapöydässä nautitaan herkullista, terveellistä ja kestävästi tuotettua ruokaa. Vaikka annos lautasellamme voi näyttää tutulta, sen taustalla on uudenlaisia ruokainnovaatioita – ei vain itse ruuassa, vaan koko ruokaketjussa ja kansainvälisessä yhteistyössä.
Tukevaisuuden ruokainnovaatioista ovat keskustelemassa:
MINNA-MARI KAILA, ylijohtaja, Maa- ja metsätalousministeriö
HARRI KALLIOINEN, SVP, Valio
HELI ANTTILA, yhteiskuntasuhteiden johtaja, Fazer
Kommenttipuheenvuoro
MIKKO KÄKELÄ, toimitusjohtaja, Elintarviketeollisuusliitto
Paneelin juontaa: MARI HAAVISTO, toimitusjohtaja, Sus+Com Agency
Tilaisuus on katsottavista MTV:N Katsomosta.