Metsäkatoasetuksen velvoitteet -infowebinaari

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Teams

Elintarviketeollisuusliiton, Päivittäistavarakauppa ry:n, Rakennus- ja sisustustarvikekauppa RASI:n, Kaupan liiton ja Erikoiskaupan ETU ry:n webinaarissa pureudutaan metsäkatoasetuksen konkreettisiin yritysvelvoitteisiin ja vastataan toimijoiden kysymyksiin. Ennen tilaisuutta osallistujien on hyvä tutustua asetuksen perusteisiin sekä komission julkaisemiin usein kysyttyihin kysymyksiin ja niiden vastauksiin.

Puhujina webinaarissa toimivat Ruokaviraston johtava asiantuntija Marko Lehtosalo sekä ylitarkastaja Shingo Masuda, jotka käyvät läpi asetuksen konkreettisia vaatimuksia liittyen muun muassa toimijoiden vastuisiin sekä jäljitettävyyteen ja tiedon kuljettamiseen toimitusketjuissa. Lisäksi Keskon kehityspäällikkö Laura Ihanainen kertoo kauppaa käyvien velvoitteista ja tietotarpeista, joita on tullut esille metsäkatoasetukseen liittyen komission Traces-järjestelmän pilottitestauksessa.

Tilaisuus on maksuton järjestävien tahojen suorille jäsenyrityksille sekä jäsenliittojen jäsenyrityksille. Tilaisuuden esitykset tallennetaan ja tallenne toimitetaan ilmoittautuneille.

Webinaariin kutsu ilmoittautumislinkkeineen lähetetään ETL:n jäsenyrityksille tammikuussa. Osallistujat voivat toimittaa kysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä.

Tutustu EU:n metsäkatoasetukseen

Tutustu komission julkaisemiin usein kysyttyihin kysymyksiin ja vastauksiin

Lisätietoa

Jaa tapahtuma