Elintarviketeollisuuden syysseminaari: Geopolitiikka ruokapöydässä
- Alkaa:
- Päättyy:
- Sijainti:
- Helsinki (Kulttuurikasarmi)
KUTSUVIERASTILAISUUS
Ruoka-ala rakentaa menestystä maailmassa, joka muuttuu kovaa vauhtia ympärillämme. Murrosten aikakaudella elintarviketeollisuuden eli ruokia ja juomia valmistavien yritysten on kyettävä ennakoimaan ja sopeutumaan uusiin olosuhteisiin, sillä alaan vaikuttavat niin säädösympäristössä tapahtuvat muutokset, alkutuotannon satovaihtelut kuin geopoliittiset tapahtumat.
Aika: Maanantai 24.11.2025 klo 16.30–20.00
Paikka: Kulttuurikasarmi Events (2. krs), Narinkka 2, 00100 Helsinki
Ohjelma
Klo 16.30 Ovet avataan, kahvipannu kuumana
Klo 17.00 Tervetuloa, Elintarviketeollisuusliiton hallituksen puheenjohtaja, Atria Oyj:n toimitusjohtaja Kai Gyllström
Klo 17.05 Kuinka pieni avotalous pärjää muuttuvassa geopoliittisessa toimintaympäristössä, elinkeinoministeri Sakari Puisto
Klo 17.25 Kasvaako nälkä syödessä – miten geopoliittinen aikakausi vaikuttaa turvallisuuteen maailmalla, Euroopassa ja Suomessa? Nordic West Officen toimitusjohtaja Charly Salonius-Pasternak
Klo 17.40 Yleisökysymykset ministeri Puistolle ja toimitusjohtaja Salonius-Pasternakille
Juontajana Talouselämän päätoimittaja Jussi Kärki
Klo 17.50 Keskustelu: Miten geotalouden muutokset vaikuttavat Suomeen ja ruoka-alaan?
Nordean pääekonomisti Tuuli Koivu ja Elintarviketeollisuusliiton ekonomisti Bate Ismail
Yleisökysymykset keskustelijoille
Klo 18.25 Päätössanat, Elintarviketeollisuusliiton toimitusjohtaja Mikko Käkelä
Klo 18.30 Iltapalaa tarjolla
Klo 20.00 Tilaisuus päättyy
Kutsut tilaisuuteen on lähetty sidosryhmille lokakuussa. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen.

Lisätietoa