Elintarviketeollisuuden syysseminaari: Geopolitiikka ruokapöydässä

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Helsinki (Kulttuurikasarmi)

KUTSUVIERASTILAISUUS

Ruoka-ala rakentaa menestystä maailmassa, joka muuttuu kovaa vauhtia ympärillämme. Murrosten aikakaudella elintarviketeollisuuden eli ruokia ja juomia valmistavien yritysten on kyettävä ennakoimaan ja sopeutumaan uusiin olosuhteisiin, sillä alaan vaikuttavat niin säädösympäristössä tapahtuvat muutokset, alkutuotannon satovaihtelut kuin geopoliittiset tapahtumat.

Aika: Maanantai 24.11.2025 klo 16.30–20.00

Paikka: Kulttuurikasarmi Events (2. krs), Narinkka 2, 00100 Helsinki

Ohjelma

Klo 16.30  Ovet avataan, kahvipannu kuumana

Klo 17.00 Tervetuloa, Elintarviketeollisuusliiton hallituksen puheenjohtaja, Atria Oyj:n toimitusjohtaja Kai Gyllström

Klo 17.05 Kuinka pieni avotalous pärjää muuttuvassa geopoliittisessa toimintaympäristössä, elinkeinoministeri Sakari Puisto

Klo 17.25 Kasvaako nälkä syödessä – miten geopoliittinen aikakausi vaikuttaa turvallisuuteen maailmalla, Euroopassa ja Suomessa? Nordic West Officen toimitusjohtaja Charly Salonius-Pasternak

Klo 17.40 Yleisökysymykset ministeri Puistolle ja toimitusjohtaja Salonius-Pasternakille

Juontajana Talouselämän päätoimittaja Jussi Kärki

Klo 17.50 Keskustelu: Miten geotalouden muutokset vaikuttavat Suomeen ja ruoka-alaan?

Nordean pääekonomisti Tuuli Koivu ja Elintarviketeollisuusliiton ekonomisti Bate Ismail

Yleisökysymykset keskustelijoille

Klo 18.25 Päätössanat, Elintarviketeollisuusliiton toimitusjohtaja Mikko Käkelä

Klo 18.30 Iltapalaa tarjolla

Klo 20.00 Tilaisuus päättyy

Kutsut tilaisuuteen on lähetty sidosryhmille lokakuussa. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen.

Lisätietoa

Jukka Ihanus

Yhteiskuntasuhdejohtaja

Jaa tapahtuma