Elinvoimaa ruoka-alalta -keskustelutilaisuus

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Seinäjoki

Elintarviketeollisuusliiton järjestämässä lounastilaisuudessa keskustellaan ruoka-alan merkityksestä kuntien elinvoimalle ja tulevaisuudelle yhdessä kuntien ja hyvinvointialueiden päättäjien, paikallisten elintarvikeyritysten sekä alueellisten vaikuttajien kanssa.

Tilaisuus on osa ETL:n Elinvoimaa ruoka-alalta -kiertuetta, joka vierailee syksyn ja talven aikana yhdeksällä paikkakunnalla.

Kuntien ja hyvinvointialueiden päättäjien ratkaisut vaikuttavat suoraan ruoka-alan yrityksiin. Päätöksillä esimerkiksi ruokahankinnoista, koulutuksesta, kaavoituksesta sekä vesi- ja jätehuollosta voidaan edistää alan kehitystä, luoda työpaikkoja sekä vahvistaa alueellista hyvinvointia ja kestävää kasvua.

Vaikutukset ulottuvat laajasti yhteiskuntaan ja kansantalouteen – aina työmahdollisuuksista ja kuluttajien valinnoista kaupan hyllyllä maamme iskunkestävyyteen ja ruuan huoltovarmuuteen.

Tilaisuuden ohjelma valmistuu lokakuun alussa, jolloin myös kutsut lähetetään.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kysy lisää

Jukka Ihanus

Yhteiskuntasuhdejohtaja

Jaa tapahtuma