Elintarviketeollisuuden TKI-tiekartan julkistaminen
- Alkaa:
- Päättyy:
- Sijainti:
- Scandic Simonkenttä (Ateljee 1), Helsinki
Elintarviketeollisuus harjoittaa laajaa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa (TKI-toimintaa) pyrkiessään kehittämään uusia tuotteita, parantamaan tuotantoprosessejaan, lisäämään kestävyyttään ja vastaamaan kuluttajien muuttuviin tarpeisiin.
Elintarviketeollisuusliiton (ETL) aloitteesta elintarviketeollisuudelle on laadittu ensimmäisenä toimialana Suomessa TKI-tiekartta, joka esitellään julkistamistilaisuudessa 10.4.2024.
Tiekartassa tunnistetaan TKI-toimintaan liittyviä muutostavoitteita ja toimenpiteitä, jotka lisäävät ruoka-alan menestyksen mahdollisuuksia.
OHJELMA
Klo 9.30 Kahvitarjoilu
Klo 10.00 Tilaisuuden avaus, toimitusjohtaja Mikko Käkelä, ETL
Elintarviketeollisuuden TKI-tiekartan esittely: johtaja Marleena Tanhuanpää, ETL
Kommenttipuheenvuoro: parlamentaarisen TKI-seurantaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Mari-Leena Talvitie (Kok.)
Kommenttipuheenvuoro: ruoan aistittavan laatututkimuksen professori Mari Sandell, Helsingin yliopisto
Kysymyksiä ja keskustelua
Klo 11.00 Tilaisuus päättyy
Tilaisuutta voi seurata myös striimin välityksellä.
Kutsut tilaisuuteen on lähetetty sidosryhmien edustajille. Jos et saanut kutsua ja haluat mukaan, olethan yhteydessä lisätietojen antajiin 5.4. mennessä!