Elintarviketeollisuuden TKI-tiekartan julkistaminen

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Scandic Simonkenttä (Ateljee 1), Helsinki

Elintarviketeollisuus harjoittaa laajaa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa (TKI-toimintaa) pyrkiessään kehittämään uusia tuotteita, parantamaan tuotantoprosessejaan, lisäämään kestävyyttään ja vastaamaan kuluttajien muuttuviin tarpeisiin.

Elintarviketeollisuusliiton (ETL) aloitteesta elintarviketeollisuudelle on laadittu ensimmäisenä toimialana Suomessa TKI-tiekartta, joka esitellään julkistamistilaisuudessa 10.4.2024.

Tiekartassa tunnistetaan TKI-toimintaan liittyviä muutostavoitteita ja toimenpiteitä, jotka lisäävät ruoka-alan menestyksen mahdollisuuksia.

OHJELMA

Klo 9.30 Kahvitarjoilu

Klo 10.00 Tilaisuuden avaus, toimitusjohtaja Mikko Käkelä, ETL

Elintarviketeollisuuden TKI-tiekartan esittely: johtaja Marleena Tanhuanpää, ETL

Kommenttipuheenvuoro: parlamentaarisen TKI-seurantaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Mari-Leena Talvitie (Kok.)

Kommenttipuheenvuoro: ruoan aistittavan laatututkimuksen professori Mari Sandell, Helsingin yliopisto

Kysymyksiä ja keskustelua

Klo 11.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuutta voi seurata myös striimin välityksellä.

Kutsut tilaisuuteen on lähetetty sidosryhmien edustajille. Jos et saanut kutsua ja haluat mukaan, olethan yhteydessä lisätietojen antajiin 5.4. mennessä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja

Marleena Tanhuanpää

Johtaja

Jukka Ihanus

Yhteiskuntasuhdejohtaja

Jaa tapahtuma