Elintarviketeollisuuden joulupuuro: Minä lautasella – miten ruokavalinnat heijastavat identiteettiä?

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Helsinki (Huone Kluuvi)

Yhdistääkö vai jakaako ruoka suomalaisia? Mitä arjen ruokavalinnat kertovat meistä yksilöinä? Miten elintarvikeala vastaa uudenlaisiin tarpeisiin? Onko ruoasta tullut identiteetin ilmaisuväline? Vai onko kyseessä luonnollinen kehityskulku valinnanmahdollisuuksien ja tietoisuuden lisääntyessä?

Elintarviketeollisuusliiton joulupuurotilaisuudessa vaihdetaan ajatuksia siitä, miten elintarvikealan tulisi reagoida toiminnallaan ja viestinnällään arvoihin, kulttuuriin ja henkilökohtaiseen identiteettiin liittyviin muutoksiin.

Keskustelun alustaa Tampereen yliopiston terveyssosiologian professori Piia Jallinoja. Paneelikeskustelussa erilaisia näkökulmia esittävät Valion Valion tutimus- ja kehitysjohtaja Harri Kallioinen, Pro Vege ry:n hallituksen puheenjohtaja Niklas Kaskeala, Iro Researchin tutkimus- ja asiakkuusjohtaja Juho Rahkonen, ruokavaikuttaja Kaisa Somerpalo sekä Ruokatieto ry:n toiminnanjohtaja Anni-Mari Syväniemi. Keskustelun moderoi viestintäkonsultti ja tietokirjailija Antti Isokangas.

Tapahtuman livetilaisuus on täynnä, mutta tilaisuutta on mahdollista seurata livestriimin kautta.

 


Kuva Raisio Oyj

Lisätietoa

Jaa tapahtuma