Yhteystiedot

Elintarviketeollisuusliiton yhteystiedot

Elintarviketeollisuusliitto ry
PL 115 (Pasilankatu 2)
00241 HELSINKI

Puhelin (09) 148 871
Fax (09) 1488 7201
Sähköposti: etunimi.sukunimi@etl.fi
Yleinen sähköposti: etl@etl.fi

ETL:n henkilökunnan yhteystiedot

Laskutusosoite- ja ohjeet

Medialle

ETL:n asiantuntijat ovat median käytettävissä ja vastaavat mielellään omien erityisalojensa kysymyksiin. Katso yhteystiedot täältä.

Viestinnän yhteystiedot löytyvät täältä.

Kulkuyhteydet ja pysäköinti

Sisäänkäynti ETL:n toimistolle on Huolintatalossa Palkkatilanportin puolella. Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuvälineitä, sillä pysäköintitilaa on usein rajallisesti.

Raitiovaunu 2:n sekä HSL:n bussien pysäkit sijaitsevat toimistotalomme vieressä. Lähin raitiovaunupysäkki on Palkkatilanportti Pasilanraitiolla ja bussipysäkki Palkkatilanportti Pasilankadulla. Pasilan uusi rautatieasema sijaitsee noin 300 metrin päässä. Lentoasemalle on noin 30 minuutin matka autolla tai junalla.

Maksullista pysäköintitilaa on rajallisesti toimistotalon edessä sekä viereisessä pysäköintihallissa P1-Palkkatila. Noin viiden minuutin kävelymatkan päässä osoitteessa Maistraatinportti sijaitsee pysäköintihalli P2-Maistraatti, jota ETL:ssä vierailevat voivat käyttää.

Yksi vaihtoehto pysäköintipaikaksi on Mall of Triplan tilava pysäköintihalli, josta kävelyaika ETL:n toimistolle on noin 7 minuuttia (suuntaa suoraan kauppakeskuksen läpi Pasilankadulle tai kävele ulkokautta Pasilansiltaa pitkin). Katso tarkemmin saapuminen Triplaan ja pysäköinti Triplassa.

Pasilan alueen muut pysäköintivaihtoehdot löytyvät täältä ja HSL:n Reittiopas täältä.

 
Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää