Elintarvikepäivä 2020 – Uusia näköaloja tulevaan

Elintarvikepäivä viettää 50-vuotisjuhlaansa 12.5.2020. Alan laajin ajankohtais- ja koulutustapahtuma tarjoaa jälleen mahtavan kattauksen muuan muassa elintarvikealan tutkimuksen ja innovaatioiden uusimmista tuulista, vaikuttavasta markkinoinnista sekä aina ajankohtaisesta elintarviketurvallisuudesta.

Elintarvikepäivän ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan kevään aikana, mutta voit tutustua makupaloihin ohjelmasta Ohjelma-sivulla.

Tule Finlandia-talolle ammentamaan uusia ajatuksia työhösi

Elintarvikepäivä 2020 järjestetään 12.5.2020 Finlandia-talolla Helsingissä. Maailman parhaan tapahtumatalon tittelin voittanut tapahtumakeskus tarjoaa upeat puitteet päivälle, joka tuo esille alan ajankohtaisimmat aiheet ja kiinnostavimmat puhujat sekä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua ja tutustua lukuisiin näytteilleasettajiin. Päivä huipentuu rentoon yhdessäoloon herkullisten tarjoilujen äärellä.

Osallistu Elintarvikepäivään

Elintarvikepäivän ilmoittautuminen on alkanut. Nopeat ilmoittautujat saavat osallistumisensa edullisempaan early bird -hintaan. Katso hinnat ja ilmoita itsesi mukaan tapahtumaan.

Ohjelma

Tulosta

08:00

Ilmoittautuminen alkaa. Aamukahvi ja tutustuminen näytteilleasettajiin.

9:30

Avauspuheenvuoro ja -ohjelma

11:30

Buffet-lounas

12:30

Rinnakkaisohjelmat alkavat

14:00

Kahvitarjoilu

14:30

Rinnakkaisohjelmat jatkuvat

16:00

Verkostoitumisbuffet

Elintarvikepäivä on sijoitus tulevaisuuteen

Vuodesta toiseen suosittu Elintarvikepäivä kokoaa sadat alan ammattilaiset ajankohtaisen tiedon pariin. Osallistumisella on tärkeä merkitys myös siksi, että päivän tuotolla tuetaan elintarvikealan osaamista vahvistavaa tutkimusta. Lue lisää

Tapahtuman järjestää Elintarviketeollisuusliitto yhdessä Elintarvikkeiden Tutkimussäätiön kanssa.

Haluatko lisätietoa?

Tilaa Elintarvikepäivän uutiskirje, ja saat tapahtumasta tietoa suoraan sähköpostiisi. Lue viimeisin uutiskirje täältä.

#elintarvikepäivä

Twiittaamme Elintarvikepäivästä tunnisteella #elintarvikepäivä. Voit seurata tapahtumaa samalla tunnisteella myös Facebookissa.