Elintarvikepäivä 2019 – ohittamaton ruokavaikuttajien tapahtuma

Alan ykköstapahtuma tarjoaa jälleen laajan kattauksen tuoreita näkökulmia muuan muassa kilpailukyvystä, ruokaympäristöstä, ravitsemuksesta, materiaalitehokkuudesta, lohkoketjuista ja lainsäädännön muutoksista. Uutta on, että Elintarvikepäivä järjestetään nyt Finlandia-talossa!

Elintarvikepäivä 2019 täyttyy ajankohtaisista puheenvuoroista

Ruokaa ja vastuullisuutta lähestytään Elintarvikepäivässä usealta kantilta. Puheenaiheiksi nousevat niin lain tulkinnat ja ympäristö kuin ravitsemus ja makutrenditkin.

Lainsäädännön tulkintoja vastuullisuuden näkökulmasta tarkastelee ylitarkastaja Marjo Misikangas Ruokavirastosta. Hän avaa puheenvuorossaan valvojan näkemystä Ei lisättyä sokeria -väitteeseen.

Esille nostetaan myös ympäristövaikutukset, joiden vähentämiseen elin­tar­vi­kea­lan allekirjoittama materiaalitehokkuuden sitoumuskin tähtää ruuan valmistuksessa, jakelussa ja kulutuksessa. Tästä kuullaan lisää kiinnostavien yrityscasejen ryydittämänä.

Ravitsemuskin saa arvoisensa painoarvon. Tampereen yliopiston markkinoinnin professori Hannu Saarijärvi kertoo alustavia tuloksia ruokaympäristöä määrittelevästä tutkimushankkeesta. Ravitsemustieteen dosentti Maijaliisa Erkkola valottaa asiakasetukorttien mahdollisuuksia ruuankäyttöseurannassa. Luvassa on myös uusi yrityscase Sydänmerkistä. Nordic Nutrition, Health and Wellness Manager Per Frank Nestléltä kertoo kokemuksia Tanskan menestyksekkäästä Whole Grain partnership -yhteistyöstä.

Vaan vastuullisuuskaan ei kanna kauas, ellei ruoka maistu hyvältä. Mitkä ovat tulevaisuuden makutrendit ja miten makua muokataan? Aiheeseen kuulijat innostaa Marika King, Head of Paulig Incubator (PINC).

Ohjelma täydentyy vielä helmi-maaliskuun aikana. 

Elintarvikepäivä – kaksi askelta edellä

Oletko tullut ajatelleeksi, miten valtavasti osaamista ja tutkimustietoa kiteytyy päivittäin ruokalautasilta syömäämme ruokaan?

Johtaja Marleena Tanhuanpää Elintarviketeollisuusliitosta nostaa vuosittain Elintarvikepäivään kokoontuvien suomalaisen ruoka-alan edelläkävijöiden tiedot, taidot ja teknologian esiin blogikirjoituksessaan.

Lue kirjoitus

Tule Finlandia-talolle ammentamaan uusia ajatuksia työhösi!

Elintarvikepäivä 2019 järjestetään 7.5.2019 Finlandia-talolla Helsingissä. Maailman parhaan tapahtumatalon tittelin voittanut tapahtumakeskus tarjoaa upeat puitteet päivälle, joka tuo esille alan ajankohtaisimmat aiheet ja kiinnostavimmat puhujat sekä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua ja tutustua lukuisiin näytteilleasettajiin. Päivä huipentuu rentoon yhdessäoloon herkullisten tarjoilujen äärellä.

Hyödynnä edullinen varhaisen ilmoittautujan hinta (early bird) ilmoittautumalla 28.2. mennessä!

Olethan mukana!

Elintarvikepäivä 2019 on tiistaina 7.5.2019 Finlandia-talossa Helsingissä. Ilmoittaudu nyt edulliseen early bird -hintaan.

>> Ilmoittaudu Elintarvikepäivään 2019

Haluatko lisätietoa?

Tilaa Elintarvikepäivän uutiskirje, ja saat tapahtumasta tietoa suoraan sähköpostiisi. Voit myös seurata Elintarvikepäivää Twitterissä tunnisteella #elintarvikepäivä. Yhteystietomme löydät täältä.

Elintarvikepäivä on sijoitus tulevaisuuteen

Vuodesta toiseen suosittu Elintarvikepäivä kokoaa lähes tuhat alan ammattilaista ajankohtaisen tiedon pariin. Osallistumisella on tärkeä merkitys myös siksi, että päivän tuotolla tuetaan elintarvikealan osaamista vahvistavaa tutkimusta. Lue lisää

Tapahtuman järjestää Elintarviketeollisuusliitto yhdessä Elintarvikkeiden Tutkimussäätiön kanssa.