Vastuullinen ketju ideasta makunautintoon

Vastuullisuus ei ole vain sana. Se on toimintaa, joka ilmenee ruoka-alalla mitä moninaisimmilla tavoilla. Tervetuloa Elintarvikepäivään vaikuttumaan huipputason puheenvuoroista ja verkottumaan alan asiantuntijoiden kanssa.

Elintarvikepäivä 2019 on sijoitus tulevaisuuteen

Alan ykköstapahtuma tarjoaa jälleen laajan kattauksen tuoreita näkökulmia muuan muassa kilpailukyvystä, ruokaympäristöstä, ravitsemuksesta, materiaalitehokkuudesta, lohkoketjuista ja lainsäädännön muutoksista. Uutta on, että Elintarvikepäivä järjestetään nyt Finlandia-talossa!

Päivä huipentuu rentoon yhdessäoloon, jonka aikana verkostoidutaan sekä nautitaan tarjoiluista ja Töölönlahden tunnelmasta.Tapahtumassa pääset tutustumaan myös lukuisiin näytteilleasettajiin.

Elintarvikepäivä 2019 järjestetään 7.5.2019. Merkitse päivä jo kalenteriisi, ohjelma valmistuu pian!

Olethan mukana!

Elintarvikepäivä 2019 on tiistaina 7.5.2019 Finlandia-talossa Helsingissä.

Haluatko lisätietoa?

Tilaa Elintarvikepäivän uutiskirje osoitteesta elintarvikepaiva@etl.fi, ja saat tapahtumasta tietoa suoraan sähköpostiisi. Voit myös seurata Elintarvikepäivää Twitterissä tunnisteella #elintarvikepäivä. Yhteystietomme löydät täältä.

Tuo­tol­la tue­taan tut­ki­mus­ta

Vuodesta toiseen suosittu Elintarvikepäivä kokoaa lähes tuhat elintarvikealan ammattilaista ajankohtaisen tiedon pariin. Osallistumisella on tärkeä merkitys myös siksi, että päivän tuotolla tuoetaan elintarvikealan osaamista vahvistavaa tutkimusta. Lue lisää