• Tiedote
    8.6.2023

    Selvitys elintarviketeollisuuden luontovaikutuksista: Raaka-aineiden tuotanto keskiössä, monimuotoisuus turvataan koko ruokaketjun yhteistyöllä

  • Blogi
    7.6.2023

    Elintarvike­turvallisuudesta ja sen tekijöistä

  • Artikkeli
    29.5.2023

    Maistuva Päivä Lantmännen Unibaken leipomossa

  • Artikkeli
    26.5.2023

    Yritysvierailu Arlalla tarjosi nuorille maistuvaa meininkiä!

  • Artikkeli
    25.5.2023

    Elintarvikepäivän kuvakooste 2023

  • Artikkeli
    25.5.2023

    Kriisien hoitoa ja vaikuttamista kolmen korin mallilla

  • Lausunto
    25.5.2023

    Lausunto vapaaehtoisesta ekologisesta kompensaatiosta

  • Tiedote
    23.5.2023

    Annikka Hurme Elintarvikepäivässä: Ruoka-alan kasvun moottoreita ovat innovatiivisuus, ennakoitava politiikka ja alan vetovoima

  • Blogi
    19.5.2023

    Kaikki osaaminen on arvokasta

  • Tiedote
    15.5.2023

    Yritysvierailuilla mielikuva vanhanaikaisesta ruoka-alasta saa huutia

  • Tiedote
    9.5.2023

    Julkiset ruokahankinnat tulee saattaa elintarvikemarkkinavaltuutetun toimivallan piiriin

  • Lausunto
    8.5.2023

    Lausunto luonnoksesta kestävyysraportointidirektiivin (CSRD) kansalliseen voimaansaattamiseen

  • Edelliset 1 … 28 29 30 … 64 Seuraavat