Aktiivisen elämäntavan puolesta

Ruokavalio on kokonaisuus ja osa terveellisiä elämäntapoja. Ruokavalion kokonaisuudella on merkittävä vaikutus ihmisten parempaan hyvinvointiin ja terveelliseen elämään, mutta se ei ole ainoa tekijä.

Ruoka- ja juomayritykset tarjoavat monia mahdollisuuksia aktiiviseen ja liikunnalliseen elämäntapaan.

Liikuttavia kampanjoita

Snellman tukee henkilöstönsä hyvinvointia esimerkiksi tukemalla työntekijöiden liikuntaharrastuksia erilaisin kampanjoin sekä mahdollistamalla esimerkiksi pyörän tai nastakenkien ostamisen osamaksulla. Yritys tukee myös lasten liikuntamahdollisuuksia erilaisin kampanjoin. Esimerkiksi vuonna 2021 Snellman lahjoitti Pietarsaaren kaupungille leikkipuiston, joka kannustaa perheitä ulkoiluun ja liikunnallisiin leikkeihin.

Lue lisää Yritysesimerkki

Unelmista totta

Valio Akatemia® edistää suomalaisten perheiden hyvinvointia ja auttaa tekemään lasten ja nuorten unelmista totta jakamalla raha-, ravitsemus, tuote- ja tapahtumastipendejä. Ohjelma tarjoaa yhdessä Valio Akatemia® kummien kanssa konkreettisia, arkisia elämyksiä liikuntaan ja hyvinvointiin. Kymmenen vuotta sitten perustettu Valio Akatemia® on jakanut stipendejä yhteensä jo yli kahden miljoonan euron edestä.

Tutustu ohjelmaan Yritysesimerkki