Blogi» Katso kaikki

Toimitusjohtaja Pia Pohja

Pia Pohja
Toimitusjohtaja

Kuka pysäyttäisi ilmastonmuutoksen? Kysymys on tulikuuma ja polttelee myös elintarviketeollisuutta. Työni takia olen miettinyt sitä paljon, sillä suomalaisille pitää tuottaa ruokaa tulevaisuudessakin.

Vaihtoehto ruuantuotannon lopettamiselle Suomessa ei ole, että ...

» Lue lisää

Maistuva päivä -teemaviikko tekee elintarvikeyrityksiä tutuiksi nuorille

Maistuva päivä -tapahtuman aikana suomalaiset elintarvikeyritykset avaavat ovensa nuorille. Tavoitteena on esitellä yläkoulu-, ammattioppilaitos- ja lukio-opiskelijoille, miten monipuolisia uravaihtoehtoja elintarviketeollisuus tarjoaa. Lue lisää.

Maistuva päivä -teemaviikko tekee elintarvikeyrityksiä tutuiksi nuorille

Mikä on vuoden vaikuttavin elintarviketeko?

Vuoden suomalainen elintarvike -kilpailu uudistui ja on nyt Tähtiteko. Aiemmista vuosista poiketen Tähtiteko laajentaa kilpailun sektoria palkitsemalla elintarvikealalla vaikuttaneen teon. Tähtiteon tavoitteena on lisätä suomalaisen elintarvikealan tunnettuutta sekä tuoda esiin alan monipuolista osaamista ja edelläkävijyyttä. Lue lisää.

Ehdota Tähtiteko 2020 -palkinnon saajaa
Mikä on vuoden vaikuttavin elintarviketeko?

Elintarvikeyritysten tekoja hyvän ravitsemuksen ja hyvinvoinnin eteen

Ruokia ja juomia valmistavat yritykset tutkivat tarkoin ihmisten odotuksia ja valmistavat niiden mukaisia hyvinvointia tukevia tuotteita. Kuluttajien hyvinvointi on alalle tärkeää, ja sen eteen tehdään työtä joka päivä. ETL:n hyvinvointisivusto kokoaa esimerkit. Katso lisää

Elintarvikeyritysten tekoja hyvän ravitsemuksen ja hyvinvoinnin eteen

Tilastoja viennistä ja tuonnista

ETL:n ulkomaankaupan tilastopalvelusta voit hakea ajan tasalla olevaa tietoa elintarvikkeiden viennistä ja tuonnista tuoteryhmittäin, kauppa-alueittain ja maittain. Tutustu palveluun

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto ry edustaa
Suomessa toimivia kaiken kokoisia ruokien ja juomien valmistajayrityksiä. Lue lisää