Blogi» Katso kaikki

Projektipäällikkö Eero Alaluusua

Eero Alaluusua
Projektipäällikkö

Suomessa ei varsinaisesti varastoida ruokaa pahan päivän varalle, vaan poikkeustilanteisiin varaudutaan huolehtimalla siitä, että elintarvikeyrityksillä on kyky joustaa ja toimia valveutuneesti muuttuneissa olosuhteissa.

Huoltovarmuusajattelulla on maassamme pitkä...

» Lue lisää

Elintarviketeollisuuden biodiversiteettiselvitys

Elintarviketeollisuuden biodiversiteettiselvitys kokoaa alan keskeisimmät luontovaikutukset ja keinot vaikutusten vähentämiseksi. Alan luontovaikutusten vähentämiseksi tarvitaan lisää koko arvoketjun kattavaa yhteistyötä.

Lue raportti tästä
Tutustu esittelymateriaaliin
Katso julkistustilaisuuden tallenne ja esitysmateriaalit

Elintarviketeollisuuden biodiversiteettiselvitys

Hallituskausi 2023-27: Ruoka-alalta eväät kasvuun

Elintarviketeollisuusliitto korostaa hallitusohjelmatavoitteissaan ruuan huoltovarmuutta ja ruoka-alan kannustamista uudistuksiin. Yrityksille on varmistettava osaajat ja moderni työelämä. 

Tutustu viesteihimme

Hallituskausi 2023-27: Ruoka-alalta eväät kasvuun

Elintarvikeyritysten vastuullisuustekoja

Elintarvikeyritykset tekevät tavoitteellista työtä kestävämmän tulevaisuuden eteen. Lue vastuullisuuden eri aihepiireistä ja tutustu esimerkkeihin yritysten vastuullisuustyöstä.
Tutustu sivustoon

Elintarvikeyritysten vastuullisuustekoja

Tilastoja viennistä ja tuonnista

ETL:n ulkomaankaupan tilastopalvelusta voit hakea ajan tasalla olevaa tietoa elintarvikkeiden viennistä ja tuonnista tuoteryhmittäin, kauppa-alueittain ja maittain. Tutustu palveluun

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää