Työllisyys

Apetitin tuotanto ja kaikki tehtaat ovat Suomessa, kolmella eri paikkakunnalla: Säkylässä, Kirkkonummella ja Pudasjärvellä. Apetit työllistää Suomessa noin 370 ihmistä. Kotimaisuus ja lähellä tuotettu ruoka on toimintamme ytimessä: Apetitilla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon ja käytämme kaikissa tuoteryhmissämme mahdollisimman paljon kotimaisia raaka-aineita.

Saarioinen on suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva perheyritys, jolla on Suomessa 3 tehdasta ja Virossa 1: Huittisissa, Kangasalla ja Valkeakoskella sekä Raplassa, Virossa. Näiden lisäksi pääkonttori sijaitsee Tampereella ja myyntikonttori Vantaalla. Saarioisella on yli 1000 työntekijää Suomessa ja on tärkeä työllistäjä toimintapaikkakunnillaan. Yritys nojaa myös vahvasti kotimaisiin raaka-aineisiin; yli 70% Saarioisten käyttämistä raaka-aineista ovat peräisin Suomesta.

Paulig on vuosien varrella auttanut kumppanuushankkeidensa kautta yli 100 000 kahvinviljelijää. Tällä hetkellä kumppanuushankkeita on käynnissä yhteensä 12 maassa ja uusimmat hankkeet on perustettu viime vuosien aikana Afrikkaan sekä Etelä- ja Keski-Amerikkaan. Pauligin kumppaneita ovat mm. International Coffee Partners, Coffee & Climate, Reilu Kauppa ja kahvinvientiyritykset.

Takaisin ylös