Vastuullinen toimitusketju

Elintarviketeollisuus huolehtii siitä, että jo tuotteen raaka-aineet on valmistettu kestävin menetelmin. Yritysten omien vastuullisuusohjelmien ohella käytössä olevat eettiset sertifikaatit ja auditoinnit auttavat todentamaan vastuullisen toiminnan.

Elintarviketurvallisuus

Vastuullinen toiminta on myös turvallista toimintaa. Elintarviketurvallisuudesta huolehtiminen ulottuu moniin eri osa-alueisiin tuotteen valmistuksessa ja jakelussa.

Henkilöstö

Henkilöstövastuulla tarkoitetaan yrityksen henkilöstöön liittyviä näkökohtia kuten työturvallisuutta ja -terveyttä, koulutusta ja osaamista sekä monimuotoisuuden tukemista.

Avustukset ja tuki

Hyväntekeväisyystoiminta sekä erilaisten avustusten ja tukien jakaminen on vakiintunut toimintapa monessa elintarviketeollisuuden yrityksessä.

Ravitsemus

Hyvän makuisten ruokien ja juomien lisäksi yritykset pyrkivät valmistamaan ihmisten ravitsemusta ja hyvinvointia edistäviä tuotteita osana vastuullista toimintaansa.

Kuluttajaviestintä

Ruoka- ja juomayritysten vastuullinen markkinointi ja viestintä tukevat lempeästi suostutellen ihmisten tasapainoisia ruokavalintoja.

Takaisin ylös