Aktiivisen elämäntavan puolesta

Nestlé For Healthier Kids -ohjelma kannustaa lapsia liikkumaan ja syömään terveellisesti. Suomessa yli 1 000 alakouluikäistä osallistui vuonna 2018 Nestlén ja Suomen Urheiluliiton yhdessä järjestämiin iltapäiväkerhoihin, joissa harjoitellaan yleisurheilutaitoja. Vuonna 2019 Nestlé Healthy Kids -iltapäiväkerhoja järjestetään 20 paikkakunnalla Suomessa.

Valio Akatemia® edistää suomalaisten perheiden hyvinvointia ja auttaa tekemään lasten ja nuorten unel-mista totta jakamalla raha-, ravitsemus, tuote- ja tapahtumastipendejä. Ohjelma tarjoaa yhdessä Valio Akatemia® kummien kanssa konkreettisia, arkisia elämyksiä liikuntaan ja hyvinvointiin. Kymmenen vuotta sitten perustettu Valio Akatemia® on jakanut stipendejä yhteensä jo yli kahden miljoonan euron edestä. Ohjelmaan voi tutustua osoitteessa www.valio.fi/akatemia.

Suomen Sokeri on mukana tukemassa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelinta. Tuellamme haluamme lisätä lasten mahdollisuutta kiireettömään aikaan aikuisen kanssa. Tukirahat ohjautuvat MLL:ssä muun muassa uusien päivystäjien kouluttamiseen, päivystäjäverkoston ohjaamiseen ja jatkokouluttamiseen sekä lasten puhelumaksujen kattamiseen.

Arvostamme henkilöstömme hyvinvointia ja tuemme sitä monin eri tavoin. Tuemme työntekijöidemme liikuntaharrastuksia erilaisin kampanjoin sekä mahdollistamme esim. pyörän tai nastakenkien ostamisen osamaksulla.
Tuemme myös lasten liikuntamahdollisuuksia erilaisin kampanjoin. Vuonna 2021 lahjoitimme Pietarsaaren kaupungille upean leikkipuiston, joka kannustaa perheitä ulkoiluun ja liikunnallisiin leikkeihin.

Unilever Finlandin suurin jäätelömerkki Ingman on tehnyt jo pidemmän aikaa yhteistyötä Helsingin kaupungin kanssa. Yhteistyön myötä noin 30 helsinkiläisnuorta on saanut mahdollisuuden ensimmäiseen kesätyöpaikkaan. Kesällä 2016 jädepyöriä polki 24 nuorta. Työkokemuksen lisäksi nuoria sparrattiin työelämätaidoista, työpaikan hakemisesta ja cv:n laatimisesta. Ingman toteutti myös kampanjan Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa. Jokaisesta myydystä kampanjatuotteesta tehtiin lahjoitus yhteistyöhön. Kertyneellä summalla tarjottiin 30 lapselle tukiperhe vuodeksi.

Arvostamme henkilöstömme hyvinvointia ja tuemme sitä monin eri tavoin. Tuemme työntekijöidemme liikuntaharrastuksia erilaisin kampanjoin sekä mahdollistamme esim. pyörän tai nastakenkien ostamisen osamaksulla. Tuemme myös lasten liikuntamahdollisuuksia erilaisin kampanjoin. Viimeksi keräsimme kampanjatuotteiden avulla 50 000€ Onnen kesä -kampanjassa, jossa tuettiin vähävaraisten lapsiperheiden mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa.

HK on Lasten Liike -hankkeen pääkumppani. Hankkeen tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle lapselle mahdollisuus osallistua liikunnalliseen iltapäiväkerhoon tai iltapäivien harrastustoimintaan. Lisäämällä toimintaa iltapäiviin helpotetaan perheiden arkea ja vähennetään lasten yksinäisyyttä. HK:n tuki Lasten Liike -toiminnalle mahdollistaa perheen pienimmille kaikkiaan noin 40 000 liikuntatilaisuutta.

Hyvä mieli kertoo riittävästä syömisestä – niin lapsilla kuin aikuisillakin. Säännöllisesti syömällä jaksaa paremmin liikkua ja ajatella.
HK:n Liikkuvan lapsen ravinto-opas tarjoaa lapsiperheille vinkkejä hyvään ruokavalioon ja ateriarytmiin.

Raisio tukee Suomen Urheiluliitto (SUL) ry:n järjestämää Elovena Voimapäivä -kampanjaa, joka keskittyy lisäämään suomalaisten lasten liikuntaa ja hyvinvointia sekä tuntemaan terveellistä ravitsemusta. Raisio on järjestänyt alakoululaisille hauskoja yleisurheilupäiviä yhteistyössä SUL:n kanssa ympäri Suomea jo vuodesta 2007.

Takaisin ylös