Elintarvikepäivä 2019 oli menestys!
Ennakkotieto: Elintarvikepäivä järjestetään seuraavan kerran 12.5.2020.

Elintarvikepäivä 2019 – ohittamaton ruokavaikuttajien tapahtuma

Alan ykköstapahtuma tarjoaa jälleen laajan kattauksen tuoreita näkökulmia muuan muassa kilpailukyvystä, ruokaympäristöstä, ravitsemuksesta, materiaalitehokkuudesta, lohkoketjuista ja lainsäädännön muutoksista. 

Tutustu avausosion ja rinnakkaisohjelmien puheenvuoroihin oikealla olevan valikon kautta tai lataa ohjelmaesite.

Viisi syytä osallistua Elintarvikepäivään 

  • Alan viimeisin tieto. Päivitä tietosi alan pykälistä tai tuotekehityksen uusista tuulista – kaikki tehokkaasti yhden päivän aikana.
  • Hyöty omalle organisaatiolle. Jaa anti jälkikäteen myös työkavereillesi esitysmateriaalien avulla.
  • Benchmarking. Esimerkilliset caset hyödyttävät koko alaa. Tule kuulemaan inspiroivimmat ideat!
  • Uudet ja tutut kasvot. Elintarvikepäivä tuo alan vaikuttajat yhteen. Kertaa kuulumiset tuttujen kanssa tai laajenna verkostoasi uusiin tuttavuuksiin.
  • Näytteilleasettajat. Tutustu näyttelyssä yli 30 palveluntarjoajaan ja bongaa uusia potentiaalisia yhteistyökumppaneita.

Tule Finlandia-talolle ammentamaan uusia ajatuksia työhösi!

Elintarvikepäivä 2019 järjestetään 7.5.2019 Finlandia-talolla Helsingissä. Maailman parhaan tapahtumatalon tittelin voittanut tapahtumakeskus tarjoaa upeat puitteet päivälle, joka tuo esille alan ajankohtaisimmat aiheet ja kiinnostavimmat puhujat sekä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua ja tutustua lukuisiin näytteilleasettajiin. Päivä huipentuu rentoon yhdessäoloon herkullisten tarjoilujen äärellä.

>> Ilmoittaudu Elintarvikepäivään 2019!

Ohjelma

Tulosta

8:00

Ilmoittautuminen alkaa. Aamukahvi ja tutustuminen näytteilleasettajiin.

9:30

Avauspuheenvuoro ja -ohjelma

Elintarvikepäivän 2019 avaa Elintarviketeollisuusliiton johtaja ja Elintarvikkeiden Tutkimussäätiön asiamies Marleena Tanhuanpää, minkä jälkeen kuullaan valtiovallan tervehdys ministeri Mika Lintilältä Työ- ja elinkeinoministeriöstä. Avausohjelman aikana puhuvat myös Elintarviketeollisuusliiton hallituksen puheenjohtaja, Valio Oy:n toimitusjohtaja Annikka Hurme, Head of PINC Marika King Pauligilta, Bering & Company Oy:n toimitusjohtaja Mikko Eerola sekä Prime Frontier Oy:n ja Future Works Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Halava.

Tutustu avausohjelman puheenvuoroihin.

11:30

Buffet-lounas, seisova kattaus. 

12:30

Rinnakkaisohjelmat alkavat

Kasvuun ja tulevaisuuteen keskittyvän avausohjelman jälkeen Elintarvikepäivä tarjoilee inspiroivia ja ajankohtaisia rinnakkaisohjelmia, joista voit valita sinua eniten kiinnostavat osuudet. Ennen kahvia on valittavana kolme rinnakkaisohjelmaa: 

>> RAVITSEMUSVASTUU: TIEDETTÄ JA YHTEISTYÖTÄ
>> IDEASTA MAKUNAUTINTOON
>> MATERIAALITEHOKKUUS – LUONTO JA TULOS KIITTÄVÄT

Kahvi

Kahvitarjoilu. 

14:30

Rinnakkaisohjelmat jatkuvat

Kahvin jälkeen on mahdollisuus valita neljän rinnakkaisohjelman välillä:

>> RAVITSEMUSVASTUU: TIEDETTÄ JA YHTEISTYÖTÄ (jatkuu)
>> PYKÄLÄT JA TULKINNAT VASTUULLISUUTTA RAKENTAMASSA
>> YRITYSVASTUUN ULOTTUVUUDET
>> TYÖKALUJA VASTUULLISUUDEN TOTEUTTAMISEEN

16:00

Rinnakkaisohjelmat päättyvät.

16:00–18:30

Verkostoitumisbuffet.

Olethan mukana!

Elintarvikepäivä 2019 järjestetään tiistaina 7.5.2019 Finlandia-talolla Helsingissä. Ilmoittautuminen on auki!

>> Ilmoittaudu Elintarvikepäivään 2019
>> Lataa Elintarvikepäivän 2019 ohjelma

Elintarvikepäivään on
helppo tulla

Elintarvikepäivä 2019 järjestetään tiistaina 7.5. Finlandia-talolla Helsingin ydinkeskustan kupeessa. Kulku Elintarvikepäivään tapahtuu sisäänkäyntien M4 ja K4 kautta.

Paikalle on helppo saapua niin julkisella liikenteellä kuin autollakin. Finlandia-talon vieressä on maksullinen pysäköintihalli, Q-Park Finlandia, josta on maanalainen kulkuyhteys Finlandia-taloon.

>> Katso saapumisohjeet Finlandia-talon verkkosivuilla.

Haluatko lisätietoa?

Tilaa Elintarvikepäivän uutiskirje, ja saat tapahtumasta tietoa suoraan sähköpostiisi. Voit myös seurata Elintarvikepäivää Twitterissä tunnisteella #elintarvikepäivä. Yhteystietomme löydät täältä.

Elintarvikepäivä on sijoitus tulevaisuuteen

Vuodesta toiseen suosittu Elintarvikepäivä kokoaa sadat alan ammattilaiset ajankohtaisen tiedon pariin. Osallistumisella on tärkeä merkitys myös siksi, että päivän tuotolla tuetaan elintarvikealan osaamista vahvistavaa tutkimusta. Lue lisää

Tapahtuman järjestää Elintarviketeollisuusliitto yhdessä Elintarvikkeiden Tutkimussäätiön kanssa.

Elintarvikepäivä – kaksi
askelta edellä

Oletko tullut ajatelleeksi, miten valtavasti osaamista ja tutkimustietoa kiteytyy päivittäin ruokalautasilta syömäämme ruokaan?

Johtaja Marleena Tanhuanpää Elintarviketeollisuusliitosta nostaa vuosittain Elintarvikepäivään kokoontuvien suomalaisen ruoka-alan edelläkävijöiden tiedot, taidot ja teknologian esiin blogikirjoituksessaan.

Lue kirjoitus.