21.05.2021

Haemme viestinnän asiantuntijaa

Elintarviketeollisuusliitto on Suomessa toimivien elintarvikeyritysten työmarkkina- ja elinkeinopoliittinen edunvalvoja. Liiton tehtävänä on vaikuttaa toimintaympäristöön siten, että yrityksillä on mahdollisuudet menestyä Suomessa ja laajentua myös kansainvälisillä markkinoilla. Liiton piirissä toimivat yritykset kattavat laajasti lähes koko elintarviketeollisuuden tuotannon Suomessa. Elintarviketeollisuus on moderni, innovatiivinen ala sekä merkittävä työllistäjä joka puolella Suomea.

Haemme vahvistusta joukkoomme.

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA

(määräaikaiseen työsuhteeseen 16.8.2021–30.6.2022)

Viestinnän asiantuntijana teet kanssamme vaikuttavaa ja monipuolista viestintää. Tuet edunvalvonnasta vastaavan henkilöstömme työtä suunnittelemalla ja toteuttamalla viestintää yhteistyössä heidän kanssaan.

Haemme henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva koulutus sekä muutama vuosi kokemusta viestinnän tehtävistä. Hän on taitava kirjoittaja ja tottunut viestimään monikanavaisesti verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Hän hallitsee laajasti verkkoviestinnän työkalut ja viihtyy vuorovaikutuksessa sekä tarttuu napakasti toimeen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa kynää, visuaalista silmää sekä taitoa yksinkertaistaa vaikeitakin asioita ymmärrettäväksi. Elintarvikealan ja yhteiskunnan päätöksenteon tuntemus on eduksi.

Tarjoamme innostavan työn hyvässä ilmapiirissä yhteiskunnallisen vaikuttamisen ytimessä sekä erinomaisen näköalapaikan elintarvikealaan. Toivomme, että sinäkin olet kiinnostunut alasta ja haluat olla mukana nostamassa ruoka-alan arvostusta.

Haluatko tietää lisää?

Toimitusjohtajan varamies Mika Lallo on tavoitettavissa mahdollisia kyselyjä varten perjantaina 28.5. klo 9–10, maanantaina 31.5. klo 10–11 ja torstaina 3.6. klo 10–11 puhelinnumerossa 0400 834 412.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa 6.6. mennessä osoitteeseen tiina.virtanen@etl.fi

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää

Lehdistötiedotteet

Tilaa ETL:n lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi tästä.