20.09.2018

Haemme valmiuspäällikköä

Elintarviketeollisuusliitto (ETL) on Suomessa toimivan elintarviketeollisuuden edunvalvoja työmarkkina- ja elinkeinopolitiikassa. Vahvistamme ruokia ja juomia valmistavien yritysten liiketoiminnan edellytyksiä ja rakennamme Suomesta kilpailukykyistä toimintaympäristöä alan innovatiiviselle kasvulle. Noin 270 jäsenyritystämme kattavat lähes koko elintarviketeollisuuden tuotannon Suomessa.

Huoltovarmuuskeskuksen (HVK) tehtävänä on Suomen huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta. Huoltovarmuuden varmistamisessa elinkeinoelämän ja julkishallinnon yhteistyö on ratkaisevassa asemassa. Huoltovarmuuskeskus tukee tätä yhteistyötä ohjaamalla huoltovarmuusorganisaatioiden sektorien ja poolien toimintaa.

Elintarviketeollisuusliiton yhteydessä toimii Huoltovarmuusorganisaation elintarvikehuoltosektoriin kuuluva elintarviketeollisuuspooli, jonka vastuulla on varautuminen erilaisiin häiriötilanteisiin ja poikkeusoloihin.

Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

valmiuspäällikköä

Valmiuspäällikkö vastaa elintarviketeollisuuden varautumiseen liittyvistä tehtävistä, mutta hänen vastuulleen kuuluu myös alkutuotannon ja päivittäistavarakaupan varautumiseen liittyviä toimia.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä sekä suunnittelu- ja organisointivalmiuksia. Etsimällämme henkilöllä on soveltuva korkeakoulututkinto ja usean vuoden kokemus alkutuotannon, elintarviketeollisuuden, kaupan tai puolustusvoimien logistiikkajärjestelmän toiminnasta. Tehtävässä tarvitaan kohtuullista ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Pia Pohja, puh. 040 545 7285, 26.9. klo 12–13 ja 27.9. klo 10–11, pia.pohja(at)etl.fi

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 7.10.2018 mennessä osoitteeseen tiina.virtanen(at)etl.fi tai Tiina Virtanen, Elintarviketeollisuusliitto ry, PL 115, 00241 Helsinki.

Lue lisää

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää

Lehdistötiedotteet

Tilaa ETL:n lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi tästä.