02.03.2017

Haemme lakimiestä

Elintarviketeollisuusliitto edustaa Suomessa toimivaa elintarviketeollisuutta työmarkkina- ja elinkeinopolitiikassa. Vahvistamme ruokia ja juomia valmistavien yritysten liiketoiminnan edellytyksiä ja rakennamme Suomesta kilpailukykyistä toimintaympäristöä alan innovatiiviselle kasvulle. Liiton noin 270 jäsenyritystä kattavat lähes koko elintarviketeollisuuden tuotannon Suomesta.

Lakimies

Haemme työmarkkinaprosessiimme lakimiestä asiantuntijaksi, joka neuvoo, konsultoi ja kouluttaa jäsenyrityksiämme työoikeudellisissa ja työehtosopimuksiin liittyvissä kysymyksissä. Asiantuntijana hoidat myös oikeudenkäyntejä ja erilaisia toimeksiantoja jäsenyrityksillemme. Osallistut tarvittaessa työehtosopimusneuvotteluihin.

Toimit itsenäisesti osana työmarkkinaprosessia. Tukenasi ovat työmarkkinaprosessin ammattitaitoiset lakimiehet sekä heidän osaamisensa ja kokemuksensa.

Etsimällämme henkilöllä on

  • ylempi oikeustieteellinen loppututkinto
  • kokemusta oikeudellisten ja etenkin työoikeudellisten asioiden hoitamisesta
  • oikeudenkäyntikokemusta
  • hyvät tietotekniset valmiudet
  • hyvät ryhmätyötaidot, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • joustavuutta, sitoutuneisuutta, pitkäjänteisyyttä ja paineensietokykyä
  • matkustusvalmiutta

Lisäksi arvostamme suoritettua tuomioistuinharjoittelua ja sujuvaa ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen ja innostavan työn motivoituneessa sekä ammattitaitoisessa työyhteisössä, kilpailukykyiset edut sekä näköalapaikan elintarviketeollisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Lisätietoja antaa työmarkkinajohtaja Mika Lallo maanantaisin kello 11–12 numerossa 0400 834 412. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa 31.3.2017 mennessä osoitteeseen mika.lallo@etl.fi.

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää

Lehdistötiedotteet

Tilaa ETL:n lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi tästä.