03.09.2012

Tietohaarukka 2012 -tilastojulkaisu on ilmestynyt

Tietohaarukka 2012 kokoaa yhteen koko Suomen ruokaketjusta kertovat uusimmat tiedot. Monipuolisessa tietopaketissa on mukana niin alkutuotannosta, elintarviketeollisuudesta kuin ruuan kulutuksestakin kertovia tilastoja. Tänä vuonna uudistuneessa Tietohaarukassa on ensimmäistä kertaa mukana myös tilastolukuja ruokaketjun vastuullisuuteen liittyvistä asioista.

Tietohaarukan Elintarvikkeet-osio sisältää tietoja elintarvikeomavaraisuudesta, tuonnista ja viennistä, kulutusmenoista sekä elintarvikkeiden hintakehityksestä. Lisäksi osiossa on tietoa suomalaisten ravintoaineiden saannista.

Tietohaarukka 2012 -julkaisua on saatavilla suomeksi ja englanniksi. Julkaisu on maksuton ja sitä voi tilata osoitteesta info@etl.fi. Julkaisuun voi tutustua myös osoitteessa www.ruokatieto.fi/tietohaarukka.

Tietohaarukka 2012 -julkaisun on tuottanut Ruokatieto yhteistyössä Agronomiliiton, Elintarviketeollisuusliiton, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n, Svenska Lantbruksproducenternas centralförbund SLC:n ja ProAgria Keskusten Liiton kanssa.

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää

Lehdistötiedotteet

Tilaa ETL:n lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi tästä.