19.08.2011

Tietohaarukka 2011 – tilastotietoa elintarvikealasta on ilmestynyt

Monipuolinen tilastopaketti, Tietohaarukka 2011, kokoaa yhteen koko ruokaketjusta kertovat tiedot. Mukana on niin alkutuotannosta, elintarviketeollisuudesta kuin ruuan kulutuksestakin kertovia tilastoja. Julkaisusta löytyy myös kansainvälisiä vertailulukuja.

Elintarvikkeet-osioon on koottu tietoa esimerkiksi elintarvikeomavaraisuudesta, tuonnista ja viennistä, kulutusmenoista sekä elintarvikkeiden hintakehityksestä. Lisäksi osiossa on tietoa suomalaisten ravintoaineiden saannista.

Tietohaarukka 2011 -julkaisua on saatavilla suomeksi ja englanniksi. Julkaisu on maksuton ja sitä voi tilata osoitteesta info@etl.fi.

Julkaisu on myös luettavissa Internetissä osoitteessa: www.ruokatieto.fi/tietohaarukka.

Tietohaarukka 2011 -julkaisun on tuottanut Ruokatieto yhteistyössä Agronomiliiton, Elintarviketeollisuusliiton, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n, Svenska Lantbruksproducenternas centralförbund SLC:n, ProAgria Keskusten Liiton ja Suomen Eläinlääkäriliiton kanssa.

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää

Lehdistötiedotteet

Tilaa ETL:n lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi tästä.