13.09.2011

Maistuva makuhetki -koululaiskilpailu käynnistyi

ETL etsii syyslukukauden aikana koululaisilta vastauksia seuraaviin kysymyksiin: Millainen on onnistunut kouluruokailu? Mikä on ravitseva retkieväs tai paras välipala koulun jälkeen? Mistä aineksista herkkuhetki syntyy? Onko se suolainen vai makea? Mikä on suosikkireseptisi, miksi? Ja kenen kanssa ruoka maistuu parhaalta?

Maistuva makuhetki -kilpailu on tarkoitettu yläasteikäisille ja siihen voi osallistua yksin tai ryhmässä. Kilpailutyö voi olla kirjoitus tai kuva (piirros/valokuva) tai näyttävä yhdistelmä molempia, esim. hyvä ruokakuva ja resepti.

─ Tässä kilpailussa mielikuvitus saa lentää. Kilpailutöitä voi suunnitella ja toteuttaa koulussa tai kotona. Toivottavasti Maistuva makuhetki -kilpailu innostaa nuoria tarttumaan kynän ja kameran lisäksi myös kattiloihin. Tavoitteena on, että kilpailun tiimoilta keittiössä koetaan onnistumisen iloa. Lisäksi haluamme innostaa nuoria miettimään elintarviketeollisuutta tulevaisuuden työpaikkana ja hakeutumaan alan koulutukseen, sanoo ETL:n viestinnän asiantuntija Pirjo Hästbacka.

Palkintona pyörä ja purtavaa ─ hyvät eväät koko luokalle

Kilpailuun voi osallistua 31.12.2011 asti. Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan Jopo-pyörä sekä retkieväitä, joista riittää tarjottavaa koko luokalle. Kilpailun tulokset julkistetaan alkuvuodesta 2012.

Lisätiedot:
viestinnän asiantuntija Pirjo Hästbacka, p. (09)1488 7239

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää

Lehdistötiedotteet

Tilaa ETL:n lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi tästä.