08.06.2023

Elintarviketeollisuuden biodiversiteettiselvityksen julkistaminen

08.06.2023 klo 08.30 - 10.30

Elintarviketeollisuusliitto on teettänyt selvityksen suomalaisen elintarvikealan luontovaikutuksista. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun aihepiiriä on kartoitettu maassamme systemaattisesti. Selvitys antaa uutta tietoa ja toimii keskustelunavauksena tulevaisuuteen.

Selvitys julkistetaan sidosryhmille ja medialle suunnatussa tilaisuudessa torstaina 8.6. klo 8:30 - 10:30. Paikkana EK:n neuvottelukeskuksen auditorio (2. krs), Eteläranta 10, 00130 Helsinki. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä.

OHJELMA

Avaussanat
Toimitusjohtaja Mikko Käkelä, Elintarviketeollisuusliitto

Ympäristöministeriön tervehdys
Kansliapäällikkö Juhani Damski

Biodiversiteettiselvityksen tulokset
Toimialapäällikkö Mari Raininko, Elintarviketeollisuusliitto

Paneelikeskustelu: Mitä luonnon monimuotoisuus tarkoittaa suomalaiselle ruoka-alalle?
Keskustelemassa Pauligin vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Lea Rankinen, HKScanin vastuullisuusjohtaja Hanna Lehtonen sekä Jalotofun toimitusjohtaja Jouko Riihimäki. Moderaattorina Elintarviketeollisuusliiton vastuullisuuden ja kestävän kehityksen johtaja Satumaija Levón.

Paikan päällä osallistuville tarjolla aamupalaa klo 8.30 alkaen.

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 5.6. TÄSTÄ.

Huomioithan, että auditoriossa on paikkoja rajallisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Linkki etäosallistujille lähetetään edeltävänä päivänä. 

Lisätietoja: 

Toimialapäällikkö Mari Raininko, puh. 050 479 5476, mari.raininko@etl.fi

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää