12.08.2022

Haemme projektipäällikköä

Elintarviketeollisuusliitto (ETL) on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Olemme Suomessa toimivien elintarvikeyritysten työmarkkina- ja elinkeinopoliittinen edunvalvoja. Haluamme olla ruoka-alan vahva ääni yhteiskunnassa. Tavoitteenamme on uudistuva, vetovoimainen ja menestyvä ruoka-ala, joka luo hyvinvointia kaikkialle Suomeen.

Huoltovarmuuskeskuksen (HVK) tehtävänä on Suomen huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta. Huoltovarmuuden varmistamisessa elinkeinoelämän ja julkishallinnon yhteistyö on ratkaisevassa asemassa. Huoltovarmuuskeskus tukee tätä yhteistyötä ohjaamalla huoltovarmuusorganisaatioiden sektorien ja poolien toimintaa.
Elintarviketeollisuusliiton yhteydessä toimii Huoltovarmuusorganisaation elintarvikehuoltosektoriin kuuluva elintarviketeollisuuspooli, jonka vastuulla on varautuminen erilaisiin häiriötilanteisiin ja poikkeusoloihin.

Haemme joukkoomme kannustavaan työyhteisöön

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

kehittämään elintarvikealan huoltovarmuutta. Alustava projektisuunnitelma ja aikataulu, 1.10.2022–31.3.2024, tarkentuvat projektin edetessä. Projektipäällikkönä vastaat kehityshankkeen toteutuksesta itsenäisesti, projektiryhmän tukemana. Työtäsi ohjaavat projekti- ja ohjausryhmä, joille raportoit työn etenemisestä.

Tehtävässä tarvitset osaamista aineiston keruusta, analysoinnista ja raportoinnista, myös sovellusten osalta. Huoltovarmuustoiminnan ja elintarvikealan perusteiden tuntemus sekä vuorovaikutussuhteiden ymmärrys auttavat projektiin orientoitumisessa.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävässä tarvitset myös kohtuullista ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle innostavan, ajankohtaisen ja merkityksellisen työn elintarvikealalla. Tehtävässä pääset suomalaisen yhteiskunnan huoltovarmuuden turvaamisen ja kehittämisen ytimeen. Työpanoksellasi olet mukana nostamassa kotimaisen ruoka-alan arvostusta ja luomassa hyvinvointia kaikkialle Suomeen.

Haluatko tietää lisää?

Lisätietoa tehtävästä voit kysyä valmiuspäällikkö Jyri Valmulta 17.8., 19.8. tai 24.8. klo 11:00–12:00. Puh. 050 471 3650.

Lähetä hakemus palkkatoivomuksen kanssa 28.8.2022 mennessä osoitteeseen tiina.virtanen@etl.fi.

Lisätietoja antaa

Valmiuspäällikkö
Jyri Valmu
wlev.inyzh@rgy.sv
050 471 3650

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. 

Lue lisää

Uutiskattaus

ETL:n sidosryhmäjulkaisu Uutiskattaus kokoaa elintarviketeollisuuden kuulumiset muutaman kerran vuodessa.