Vuoden Suomalainen Elintarvike

Vuoden Suomalainen Elintarvike - Herkullisten oivallusten kilpailu

Pienet ja suuret elintarvikeyritykset tuovat markkinoille vuosittain uusia ruokia ja juomia, jotka tuovat elämään iloa ja nautintoa, houkuttelevat kokeilemaan ja helpottavat arkea.

Vuoden Suomalainen Elintarvike -kilpailu on kunnianosoitus suomalaisten elintarvikeyrityksien tekemille oivalluksille. Vuotuisen kilpailun tavoitteena on esitellä kotimaisia uutuustuotteita ja kannustaa yrityksiä tuotekehitykseen.

Keväällä valitaan Vuoden Suomalainen Elintarvike 2018

Vuoden Suomalainen Elintarvike 2018 -kilpailu käynnistyy 19.1.2018. Elintarviketeollisuuden yritykset voivat lähettää uutuustuotteitaan kilpailuun 18.2.2018 saakka.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa kehitetyt ja valmistetut vähittäiskauppatuotteet, jotka ovat tulleet myyntiin laajasti kuluttajien saataville vuoden 2017 aikana.

Ruoka-alan vaikuttajista koostuva raati valitsee kilpailun finalistit maaliskuussa. Tänä vuonna raati päättää myös, mikä finalistituotteista nousee kilpailun voittajaksi. Vuoden Suomalainen Elintarvike 2018 -voittaja julkistetaan Elintarvikepäivässä 15.5.2018.

Miten ilmoitan tuotteen kilpailuun?

Lataa alla olevasta linkistä ilmoittautumislomake, täytä se ja lähetä sähköpostitse osoitteeseen viestinta@etl.fi 18.2.2018 mennessä. Katso tarkemmat ohjeet ilmoittautumislomakkeen sivulta 3.

Voittaja saa rahapalkinnon

Vuoden Suomalainen Elintarvike 2018 -kilpailun voittajayritys palkitaan 10 000 euron rahapalkinnolla. Voittaja ja finalistit saavat myös näkyvyyttä ETL:n viestinnässä sekä Elintarvikepäivässä ja mahdollisuuden käyttää tuotteen menestyksen mukaista Vuoden Suomalainen Elintarvike 2018 -logoa.

Twitter: #vuodenelintarvike

Lisätietoja Vuoden Suomalainen Elintarvike -kilpailusta antaa Liisa Tikkanen. Katso yhteystiedot täältä.

Esittelylaatikko

Elintarviketeollisuusliitto ry edustaa
Suomessa toimivia kaiken kokoisia ruokien ja juomien valmistajayrityksiä. Lue lisää