Ravitsemusvastuu: tiedettä ja yhteistyötä
klo 12.30-16.00

Suomalaisen ruokaympäristön osatekijät ja ohjauskeinot
Markkinoinnin professori Hannu Saarijärvi, Johtamisen ja talouden tiedekunta, Tampereen yliopisto

Asiakasetukorttien mahdollisuudet ruoankäytön seurannassa
Ravitsemustieteen dosentti Maijaliisa Erkkola, Helsingin yliopisto

Ruokaympäristö voi tuupata terveyteen
TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti, tutkija Eeva Rantala, Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Kahvi

Terveellistä ja ekologista ruokaa: Miten ravitsemus otetaan mukaan ruuan elinkaariarviointiin?
Tutkija Merja Saarinen, Luonnonvarakeskus

Holhousta vai valinnanvapautta? Kaupan rooli terveellisempien vaihtoehtojen kehittäjänä
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Eeva Hietalahti, Sydänliitto/Sydänmerkki
Vastuullisuusasiantuntija Riikka Pöllänen, Lidl Suomi

Danish Whole Grain partnership from a company perspective
Nordic Nutrition, Health and Wellness Manager Per Frank, Nestlé

---

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.