Ideasta makunautintoon klo 12.30–14.00 

Onko vastuullisuus kuluttajalle pala kakkua vai koko kakku?
Kuluttaja ongelmoi vastuullisuutta – miten ja miksi? Kuinka helppoa vastuullisuuden arviointi kuluttajista on?
Markkinatutkimuspäällikkö Juuli Seppälä, Foodwest Oy

Elintarvikeketjun innovaatioekosysteemit vastuullisuutta kehittämässä
Miten näkökulmat ympäristöstä terveyteen huomioidaan elintarvikekehityksessä?
Co-Creation Manager Mirva Lampinen, VTT Oy

Ruokaa kaikille aisteille
Ruoka on ihmiselle muutakin kuin energiaa, terveyttä ja vastuuta. Onko maku, elämys ja yhteisöllisyys unohdettu?
Apulaisprofessori Mari Sandell, Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus, Turun yliopisto

---

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.