Ideasta makunautintoon klo 12.30–14.00 

Helsinki-sali, 2. krs

Puheenjohtaja
Toimialapäällikkö Elisa Piesala, Elintarviketeollisuusliitto ry

12.30–13.00 Onko vastuullisuus kuluttajalle pala kakkua vai koko kakku?
Kuluttaja ongelmoi vastuullisuutta – miten ja miksi? Kuinka helppoa vastuullisuuden arviointi kuluttajista on?
Markkinatutkimuspäällikkö Juuli Seppälä, Foodwest Oy

13.00–13.30 Elintarvikeketjun innovaatioekosysteemit vastuullisuutta kehittämässä
Miten näkökulmat ympäristöstä terveyteen huomioidaan elintarvikekehityksessä?
Co-Creation Manager Mirva Lampinen, VTT Oy

13.30–14.00 Ruokaa kaikille aisteille
Ruoka on ihmiselle muutakin kuin energiaa, terveyttä ja vastuuta. Onko maku, elämys ja yhteisöllisyys unohdettu?
Apulaisprofessori Mari Sandell, Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus, Turun yliopisto

---

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.