Elintarvikepäivä 2018 antaa eväitä tulevaan 

Ruoka on kaikkien huulilla – kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti. Elintarvikeala kasvaa ja muuttuu. Elintarvikepäivässä 2018 uppoudutaan alan ajankohtaisimpiin aiheisiin kymmenien huipputason puheenvuorojen ja asiantuntijoiden johdolla. Tervetuloa satojen ammattilaisten joukkoon!

Ohjelma

Tulosta

8:00

Ilmoittautuminen alkaa ja näyttely aukeaa. 
Aamukahvia

9:30

Avaus

Elintarvikepäivän avausohjelman puhujat kuljettavat kuulijat ruoka-alan kasvun ja tulevaisuuden tekijöihin. Päivän avaavat
ETL:n hallituksen puheenjohtaja, HKScanin toimitusjohtaja Jari Latvanen sekä ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Anne-Mari Virolainen.

Heidän jälkeensä FoodDrinkEuropen toimitusjohtaja Mella Frewen laajentaa tulevaisuudennäkymiä sekä kehittymisen haasteita ja mahdollisuuksia kansainväliselle tasolle.

Aamun päättää tekoälystä kirjan kirjoittanut Antti Merilehto, joka kannustaa heti avaamaan silmät tekoälyn tuomiin mahdollisuuksiin.

11:15

Lounas

12:00

Kuusi rinnakkaisohjelmaa

Kasvuun ja tulevaisuuteen keskittyvän avausohjelman jälkeen Elintarvikepäivä tarjoilee monta inspiroivaa ja ajankohtaista rinnakkaisohjelmaa, joista voit valita sinua eniten kiinnostavat osuudet. Tutustu monipuoliseen kattaukseen oikealla olevan valikon linkeistä.

16:00

Päivä huipentuu Vuoden Suomalainen Elintarvike -kilpailun voittajan julkistukseen ja verkostoitumiseen maukkaan buffeen äärellä.

Olethan mukana!

Elintarvikepäivä 2018 on tiistaina 15.5.2018 kello 8–19 Messukeskuksen Kokoustamossa Helsingissä. Ilmoittaudu 27.4. mennessä.

Haluatko lisätietoa?

Tilaa Elintarvikepäivän uutiskirje osoitteesta elintarvikepaiva@etl.fi, ja saat tapahtumasta tietoa suoraan sähköpostiisi. Voit myös seurata Elintarvikepäivää Twitterissä tunnisteella #elintarvikepäivä. Yhteystietomme löydät täältä.

Ohjelma täydentyy, muutokset mahdollisia.