Elintarvikepäivä 2018 antaa eväitä tulevaan 

Ruoka on kaikkien huulilla – kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti. Elintarvikeala kasvaa ja muuttuu. Elintarvikepäivässä 2018 uppoudutaan alan ajankohtaisimpiin aiheisiin kymmenien huipputason puheenvuorojen ja asiantuntijoiden johdolla.

Mistä alan kasvu syntyy? Miten muutoskykyisiä oikeastaan olemme? Mihin elintarvikealan tutkimusta pitäisi suunnata? Miten säädösympäristö muuttuu? Ovatko biosidit hallinnassa? Valloittavatko hyönteiset lautasemme?

Näihin, ja moniin muihin aiheisiin alan parhaat asiantuntijat pureutuvat elintarvikealan suurimmassa ja kattavimmassa koulutus- ja ajankohtaistapahtumassa.

Elintarvikepäivän avausohjelmassa lavalle nousevat ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Anne-Mari Virolainen, FoodDrinkEuropen toimitusjohtaja Mella Frewen ja HKScanin toimitusjohtaja Jari Latvanen.

Rinnakkaisohjelmien puhujiksi on kiinnitetty kymmeniä huippuasiantuntijoita, ja ohjelma täydentyy vielä. Tutustu monipuoliseen kattaukseen oikealla olevan valikon linkeistä.

Päivä huipentuu Vuoden Suomalainen Elintarvike -kilpailun voittajan julkistukseen ja verkostoitumiseen maukkaan buffeen äärellä.

Tervetuloa satojen ammattilaisten joukkoon! Edullinen varhaisen ilmoittautujan hinta (early bird) on voimassa 28.2. saakka. Ilmoittaudu Elintarvikepäivään

Ohjelma täydentyy talven aikana. Muutokset ovat mahdollisia.

Olethan mukana!

Elintarvikepäivä 2018 on tiistaina 15.5.2018 kello 8–19 Messukeskuksen Kokoustamossa Helsingissä. Ilmoittaudu 28.2. mennessä ja hyödynnä varhaisen ilmoittautujan etu.

Haluatko lisätietoa?

Tilaa Elintarvikepäivän uutiskirje osoitteesta elintarvikepaiva@etl.fi, ja saat tapahtumasta tietoa suoraan sähköpostiisi. Voit myös seurata Elintarvikepäivää Twitterissä tunnisteella #elintarvikepäivä. Yhteystietomme löydät täältä.