Tietoja tapahtumasta

Takaisin ohjelmaan

Elintarvikepäivä järjestetään keväisin

Elintarvikepäivän järjestää Elintarvikkeiden Tutkimussäätiö yhdessä Elintarviketeollisuusliiton kanssa. Alan suurimmassa ja odotetuimmassa koulutustapahtumassa laaja-alainen asiantuntijoiden joukko kohtaa toisensa ajankohtaisen tiedon äärellä. Elintarvikepäivän runsaan ohjelmatarjonnan ideointiin osallistuu monia säätiön ja liiton sidosryhmiä. Näin varmistetaan, että Elintarvikepäivä tarjoaa joka vuosi kiinnostavan kokonaisuuden.

Tuotolla tuetaan tutkimusta

Elintarvikkeiden Tutkimussäätiö on Elintarviketeollisuusliiton vuonna 1960 perustama säätiö, jonka tarkoituksena on tukea tutkimusta ja koulutusta ja siten edesauttaa suomalaisen elintarviketeollisuuden kehittymistä. Säätiö jakaa Elintarvikepäivän tuoton tarkoituksensa mukaisesti elintarvikealan tutkimukseen. Apurahoja myönnetään muun muassa jatko- ja täydennysopintoihin.

Ammattilaisten huipputapahtuma

Elintarvikepäivän menestystarina alkoi vuonna 1970, jolloin tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran. Vuosien varrella Elintarvikepäivästä on kehittynyt suosittu ammattilaisten tapahtuma, joka kokoaa lähes tuhat elintarvikealan edustajaa muun muassa elintarviketeollisuudesta, päivittäistavarakaupasta ja viranomaiskentästä.

Elintarvikepäivä järjestetään joka kevät toukokuussa. Seuraava Elintarvikepäivä järjestetään 16.5.2017. Vuonna 2018 Elintarvikepäivä kokoaa ammattilaiset yhteen 15.5.2018.

Lue lisää Elintarvikkeiden Tutkimussäätiöstä tästä

Takaisin ylös